20.6 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialPoliţia germană a arestat patru persoane suspectate că ar fi avut legături...

Poliţia germană a arestat patru persoane suspectate că ar fi avut legături cu bărbatul responsabil pentru atentatu de la Berlin

Poliţia germană a arestat patru persoane suspectate că ar fi comunicat cu presupusul autor al atentatului din Berlin, tunisianul Anis Amri, a anunţat cotidianul Bild, care îl citează pe Procurorul General al Germaniei, informează Reuters.

 

Potrivit presei, în ultimele 24 de ore, poliţia a descins în mai multe locaţii, în căutarea lui Amri, inclusiv un centru pentru refugiaţi din Emmerich, în vestul Germaniei, unde tunisianul a locuit pentru câteva luni, dar şi două apartamente din Berlin, însă acesta nu a fost găsit. Totodată, autorităţile germane au anunţat că au descoperit amprentele tunisianului pe uşa camionului, ceea ce i-ar putea ajuta la anchetă.

Individul este căutat după ce a omorât un şofer de TIR polonez şi a folosit vehiculul pentru a lovi zeci de persoane, pe 19 decembrie, la un târg de Crăciun desfăşurat în Berlin, într-un atentat soldat în total cu 12 morţi şi 49 de răniţi şi revendicat de reţeaua teroristă sunnită Stat Islamic.

Cele mai citite

Cum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia din fotbal

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se laudă în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef că a oprit mafia...
Ultima oră
Pe aceeași temă