20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialPoliția a suplimentat numărul agenților de circulație și de ordine publică pe...

Poliția a suplimentat numărul agenților de circulație și de ordine publică pe litoral și pe A2

Pentru o călătorie spre și dinspre litoralul Mării Negre, în siguranță, Poliția Română a luat măsuri de suplimentare, în acest week-end, a polițiștilor de la rutieră și a celor de la transporturi. Până în prezent nu au fost înregistrare evenimente deosebite, polițiștii fiind la datorie pentru asigurarea fluenței traficului și o călătorie liniștită.

Pentru asigurarea fluenţei traficului rutier pe Autostrada A2 şi în judeţul Constanţa, șeful Poliției Române a dispus ca, în perioada 8 – 10 august a.c., să fie suplimentat numărul polițiștilor rutieri și a autospecialelor care acționează în aceste zone.

Astfel au fost delegați 10 polițiști rutieri, cu 4 autospeciale și 2 motociclete, de la inspectoratele județene de poliție Călărași și Ialomița, de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, precum și din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A1, fiind suplimentat și numărul polițiștilor de la Biroul de Poliție Autostrada A2.

Activităţile desfăşurate de poliţiştii delegaţi sunt sprijinite de către Direcţia Rutieră din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De asemenea, o atenție deosebită este acordată trenurilor de călători care circulă pe relația CF Bucureşti Nord – Constanţa. Astfel, Poliția Română, prin Direcţia de Poliţie Transporturi a dispus măsuri în vederea patrulării acestor trenuri de către efective ale Poliţiei Transporturi.

Cele mai citite

Scurt ghid despre transportul și protecția produselor: ce cutii să alegi

Două dintre aspectele importante de care este recomandat să ții cont atunci când dorești să onorezi comenzile de produse cu succes se referă la...

Cum alegi mobila de dormitor: Ghid complet pentru o amenajare eficientă și confortabilă

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din casa ta. Este locul unde petreci o mare parte a timpului, unde te odihnești și...

Șapte legi promulgate azi de Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a promulgat astăzi șapte legi. Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat, astăzi, următoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind unele măsuri pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă