16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPoliția a reținut peste 1.000 de permise, în numai trei zile

Poliția a reținut peste 1.000 de permise, în numai trei zile

Poliția a reținut peste 1.000 de permise de conducere şi a aplicat aproximativ 24.000 de amenzi contravenţionale, de vineri până duminică, în urma unei acţiuni la nivel naţional a Direcţiei Rutiere care i-a vizat, în special, pe şoferii care încalcă limita de viteză, potrivit IGPR.

Potrivit Poliţiei Române, acţiunea a avut un rol preventiv şi a urmărit reducerea numărului de accidente rutiere, în special a celor provocate de încălcarea limitei de viteză.

În cadrul acţiunii, ce a avut loc în perioada 10 – 12 octombrie, au fost folosite toate radarele din dotarea Poliţiei Rutiere, "amplasate în sistem cascadă".

Au fost reţinute 1.043 de permise de conducere, dintre care 441 pentru viteză şi 129 pentru consum de alcool, fiind retrase şi 343 de certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au constatat 284 de infracţiuni şi au dat 24.319 sancţiuni contravenţionale. Din numărul total de amenzi, 100 au fost pentru consum de alcool şi 14.179 pentru depăşirea vitezei.

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Monica Niculescu, în finala de dublu a turneului WTA Trophee Clarins de la Paris

Perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu s-a calificat în finala de dublu a turneului de tenis Trophee Clarins de la Paris, după ce au învins...

OFICIAL. Massimiliano Allegri a fost demis de Juventus

Clubul de fotbal Juventus Torino a anunțat vineri, 17 mai 2024, demiterea antrenorului Massimiliano Allegri. Anunțul vine la doar două zile după ce echipa a...
Ultima oră
Pe aceeași temă