16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialPoli, primul egal dupa 17 ani in stefan cel Mare

Poli, primul egal dupa 17 ani in stefan cel Mare

» Poli Timisoara nu a mai castigat nici un punct cu Dinamo, in deplasare, din 1990, sambata terminand la egalitate, 1-1.

» Pentru un minut, cele doua tabere au uitat de rivalitati, tinand un moment de reculegere in memoria lui Dobrin.

» La finalul jocului componentii celor doua echipe s-au imbrancit, fiind aproape de o bataie generala.

 

In secunda 75, Alexa a vazut galben in fata ochilor, fiind avertizat de centralul Ovidiu Hategan pentru un fault la mijlocul terenului asupra lui Ropotan. In minutul 20, Adrian Cristea a creat o actiune superba, driblandu-i pe Abiodun si Alexa, finalizand faza cu un sut in vinclul portii lui Popa, scor 1-0. Totul parea ca merge impotriva banatenilor, Canu si McKain fiind si ei sanctionati cu galben. Evolutia echipei nu l-a multumit pe Uhrin, acesta facand schimbari in minutul 38, introducandu-l in teren pe tanarul Gabriel Torje in locul lui Aliuta. Poli a pus stapanire pe mijloc si a crescut viteza de joc. La finalul primei parti, Canu este faultat la 35 de metri de poarta lui Lobont, Karamyan executa perfect lovitura libera, iar acelasi Canu egaleaza, 1-1.
Repriza secunda a fost la discretia dinamovistilor, si datorita faptului ca au evoluat pentru aproape o jumatate de ora in superioritate numerica dupa eliminarea lui Alexa. Rezultatul pe tabela a ramas neschimbat, desi in ultima secunda "cainii" au solicitat penalty dupa ce balonul a fost respins de Abiodun de pe linia portii, pe motiv ca nigerianul a lovit balonul cu mana.
Pentru prima data de cand a venit in Romania, tehnicianul polistilor, Dusan Uhrin jr, s-a aratat nemultumit de prestatia brigazii de arbitrii. "Centralul a facut greseli in sensul ca la schimbarea unui jucator l-a trimis pe acesta in afara terenului pe partea opusa bancilor de rezerve, direct la vestiare. Niciunde nu am vazut asa ceva. Arbitrul i-a dat inutil primul galben lui Alexa. Putea da trei galbene adversarilor, dar nu a facut-o. Nu inteleg de ce ne-a dat doar noua", a comentat cehul.

»  Dupa o partida cu tensiune si miza mare, locul doi in Liga I, cele doua tabere au uitat de fair-play, fiind foarte aproape de o bataie generala. Dinamovistii i-au cerut socoteala centralului Hategan pentru faptul ca nu a acordat penalty in ultimul minut, timisorenii au intervenit, Torje schimband cativa pumni cu Bratu si contrandu-se verbal cu Margaritescu. Lobont i-a pus mana in gat lui Karamyan, spiritele calmandu-se insa inainte ca jucatorii sa intre la vestiare.

Cele mai citite

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă