16.1 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialPMP a scris un denunț penal împotriva președintei CNA, Laura Georgescu

PMP a scris un denunț penal împotriva președintei CNA, Laura Georgescu

Elena Udrea, președintele PMP a anunțat, luni că partidul pe care-l conduce a scris un denunț penal împotriva preşedintelui CNA, Laura Georgescu, pe motiv că această protejează, prin lipsa de reacţie, practicile de la Antena 3, informează Mediafax.

"Astăzi am scris un denunţ penal, cei de la Mişcarea Populară, împotriva doamnei Laura Georgescu pentru abuz în serviciu împotriva interesului public în funcţia de conducere pe care o are în fruntea Consiliului Naţional al Audiovizualului. Doamna Georgescu protejează, prin lipsa de reacţie, practicile celor de la Antena 3", a precizat liderul PMP, într-o conferinţă de presă.

Udrea a spus că CNA "nu s-a autosesizat nici cu privire la instigarea din ultimele zile a celor de la Antena 3 care, încă de vineri, printr-o campanie de sms-uri au adunat oamenii în platourile de filmare, într-o emisiune maraton care a durat până după miezul nopţii şi care s-a transformat încet, încet într-un apel popular".

Totodată, Elena Udrea a acuzat CNA că n-a întreprins nicio măsură, nici măcar un avertisment, "pentru a stopa discursul manipulator carea degenerat în forme de dezordine publică la manifestarea de ieri (de la Palatul Cotroceni – n.r.)" şi nu a încercat să echilibreze situaţia în ceea ce priveşte "modul părtinitor, neprofesionist" în care a fost prezentat la Antena 3 cazul Voiculescu în ultimele zile.

"Constatăm că instituţii precum Jandarmedia română, CNA sunt subordonate în acest moment nu doar actualei puteri, sunt subordonate în acest moment şi trustului lui Dan Voiculescu", a conchis preşedintele Partidului Mişcarea Populară.

Cele mai citite

Irina Begu, calificare facilă în turul secund la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Irina Begu s-a calificat, luni, în runda a doua a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce...

Finalul erei Nadal la Roland Garros! Regele zgurii pariziene, eliminat în primul tur

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, regele zgurii pariziene, cu 14 trofee câștigate la Roland Garros, a fost eliminat în runda inaugurală a turneului din capitala...

Polonia va lua din SUA rachete de croazieră de 677 milioane de euro

Polonia a anunţat luni că achiziţionează din Statele Unite(SUA) rachete de croazieră în valoare de 677 de milioane de euro, transmite AFP, preluat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă