10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPistolarul de la Alba-Iulia a fost reţinut

Pistolarul de la Alba-Iulia a fost reţinut

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, joi, pentru Mediafax că, tânărul în vârstă de 23 de ani, nu are antecedente penale.

Acesta urmează să fie prezentat, vineri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care va decide dacă va propune arestarea preventivă a acestuia.
Potrivit sursei citate, poliţiştii au extins cercetările şi faţă de una dintre persoanele care se aflau în autoturismul asupra căruia s-a tras, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 23 de ani din Sibiu, care este acuzat de distrugere, întrucât s-a stabilit că acesta a lovit cu piciorul aripa din dreapta spate a autoturismului tânărului care a tras cu pistolul.
Altercaţia s-a produs joi dimineaţă, din cauza unui loc de parcare. Tânărul a tras de tre-patru ori ,înspre un grup de persoane, din cauza unei neînţelegeri pentru un loc de parcare..
Luminiţa Prodan a afirmat că până acum persoanele asupra cărora tânărul a tras cu pistolul de air-soft nu au depus plângeri împotriva acestuia.
În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită şi nu au fost pagube materiale.
Şoferul care a tras a fost identificat şi dus la sediul Poliţiei pentru cercetări.
De asemenea, poliţiştii au anunţat că pistolul cu care a tras tânărul din Alba Iulia este o armă neletală pentru care nu este nevoie de permis sau autorizaţie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă