13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPETRECERI şi SEX la Phenian. 8 lucruri incredibile pe care nu le...

PETRECERI şi SEX la Phenian. 8 lucruri incredibile pe care nu le ştiai despre dictatorul KIM JONG-IL

Ca bucătar personal şi confident al lui Kim Jong-il, fostul lider de la Phenian, Kenji Fujimoto a văzut câteva lucruri incredibile, care ne pot schimba părerea despre dictatorul nord-coreean.

Cunoaştem puţine lucruri despre nord-coreeni şi aproape nimic despre liderii lor, pasionaţi de cultul personalităţii şi de teste nucleare.

Cu toate acestea, un umil bucătar japonez a pătruns în viaţa intimă a fostului lider de la Phenian şi a devenit bucătarul şef, confidentul şi bufonul lui Kim Jong-il, conform publicaţiei Business Insider.

Citeşte şi FOTO: Liderul nord-coreean Kim Jong-un, cel mai SEXY bărbat în viaţă în 2012. Vă vine să credeţi?

Fujimoto a stat de vorbă cu romancierul şi câştigătorul premiului Pulitzer, jurnalistul Adam Johnson, despre viaţa sa alături de Kim Jong-un, despre mâncarea şi băutura care nu se terminau niciodată, despre tinerele femei care-l înconjurau pe fostul dictator şi despre faptul că nimeni nu era niciodată sigur de nimic.

El a oferit detalii şi despre petrecerile nebuneşti care erau organizate pentru distracţia liderului de la Phenian, despre modul în care a fost arestat şi interogat de către autorităţile japoneze şi despre închiderea familiei sale într-unul dintre cele mai infame lagăre nord-coreene de reeducare.

Citeşte şi FOTO: Pentru cine a bocit un popor întreg şi pe ce a fost RISIPITĂ munca a 217.000 de NORD-COREENI

Povestea bucătarului japonez a fost relatată, pe larg, în revista americană GQ, însă dezvăluirile incredibile pe care le face despre Kim Jong-il pot fi citite în galeria foto de mai sus. Daţi click pe imagini pentru a citi toate informaţiile!

TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna august:

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă