13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPESTI 10-15 decembrie

PESTI 10-15 decembrie

In acest weekend Pestii se poate spune ca isi pierd capul de atat bine. Sunt dornici sa fie bagati in seama, sa primeasca tot felul de atentii, chiar daca nu le trebuie, ei isi doresc orice lucru cat de mic ar fi el. Mai mult decat atat nici nu sunt multumiti daca nu se ridica toti ceilalti la nivelul pe care ei si-l doresc.

Viseaza la cadouri de toate felurile, dar le pretuieste pe cele scumpe, valoroase, cele care lor li se pare ca le pot schimba viata, statutul, conditia sociala. Nu este rau sa fie asa, pentru ca trecem printr-o perioada care ne stimuleaza spre astfel de dorinte, numai ca in acest caz atitudinea este paguboasa. Este creatoare de dezamagiri, de iluzii desarte, stari pe care Pestii nu prea stiu cum sa le gestioneze. Totusi in acest weekend, exista cineva care poate sa-i trezeasca la realitate, dar mai trebuie si un receptor bun, iar nativul Peste nu este unul potrivit acum.

Nimeni nu o sa reuseasca sa-i convinga ca uneori mai putin poate insemna chiar mai mult. Incepand de luni, marti poate chiar miercuri Pestii sunt tot cu capul in nori, sunt pusi pe cheltuiala, nu pentru ceva folositor in casa, nu pentru o investitie inteleapta, ci pentru a-si satisface propriul orgoliu. Sunt plini de romantism, viseaza la iubiri de poveste, li se pare chiar ca traiesc sau au intalnit asa ceva, iar pentru a-si intretine aceasta stare de euforie sunt capabili sa-si golesca contul pe nimicuri destul de frivole.

Evident este o atitudine a celor cu contul mai subtire, cei care au ceva substantial in cont stiu foarte bine sa-l gestioneze. Relatiile parteneriale sunt destul de bune, in aceste zile, exista un consens referitor la aspectele generale ale familiei, mai putin in ceea ce priveste copiii. Sub acest aspect Pestii niciodata nu vor realiza o conlucrare cu partenerul. Abia pe vineri nativul isi revine din „abureala” cu ajutorul unei persoane care trebuie sa le fluture mana prin fata ochilor sa se faca auziti de catre un Peste. Iar acesta chiar are ce auzi asta pe vineri, este vorba despre o stare de convulsie ce se naste la nivelul familieim extinse, generata tocmai de comportamentul lor. Sanatate – tonus psihic bun, dar banii se evapora repede.

Cele mai citite

Iohannis – dă-mi-o mie, NA-TO mie

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis reinventează schema clasică din blaturile fotbalului românesc. În loc de consacrata “dă-mi-o mie, na-ți-o ție”, șeful de la...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă