20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialPeste 180 de infractori, prinși de poliție în ultima săptămână

Peste 180 de infractori, prinși de poliție în ultima săptămână

181 de persoane, pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată sau care erau dispărute au fost descoperite, în ultima săptămână, de polițiștii de la Investigații Criminale.

”În urma activităţilor de căutare şi identificare, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară au găsit, în perioada 16 – 22 mai a.c., 113 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 81 de minori.

Minorii găsiţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, poliţiştii au depistat 68 de persoane urmărite în temeiul legii, dintre care 52 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 8 aveau mandate de arestare preventivă, pe numele a 5 persoane erau emise mandate europene de arestare, o persoană avea emisă sentinţă penală de internare, o persoană avea emisă o sentinţă penală de internare într-o scoală specială de muncă şi reeducare şi un evadat”, informează IGPR.

Un bărbat, de 56 de ani, din comuna Chilia Veche, judeţul Tulcea, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 5 ani, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, a fost depistat, pe raza judeţului Tulcea, la data de 19 mai a.c., de către poliţiştii de investigaţii criminale din Tulcea. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Tulcea.

La data de 20 mai a.c., poliţişti din cadrul I.G.P.R. au depistat, pe raza Sectorului 3 din Bucureşti, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Piatra Neamţ, judeţul Neamţ, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. A fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al D.G.P.M.B..

La data de 20 mai a.c., un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Galaţi, judeţul Galaţi, care se sustrăgea arestării preventive, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, a fost depistat de poliţiştii de investigaţii criminale pe raza municipiului Galaţi şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Galaţi.

Un bărbat , de 32 ani, din municipiul Bucureşti, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, a fost depistat, pe raza comunei Albiţa, judeţul Vaslui, la data de 18 mai a.c., de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Vaslui. A fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Vaslui.

 

Cele mai citite

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...
Ultima oră
Pe aceeași temă