19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialPeste 10.000 de vizitatori la Târgul de Jucării din Sibiu

Peste 10.000 de vizitatori la Târgul de Jucării din Sibiu

Mai mult de 10.000 de vizitatori au participat la Târgul Naţional de Jucării, organizat de Muzeul ASTRA din Sibiu. În prima zi a evenimentului, nu mai puţin de 2.290 de persoane au venit în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului să înveţe cum să facă morişti din hârtie şi să picteze pe sticlă.

3.808 de vizitatori s-au strâns cu mic cu mare în a doua zi a Târgului Naţional de Jucării să afle de la profesionişti cum se modelează lutul şi cum pot confecţiona păpuşi din aţă. În cele din urmă luni, de Ziua Internaţională a Copilului, 1 iunie, 4.259 de persoane – părinţi, copii, bunici – au trecut pragul Muzeului ASTRA. Pe tot parcursul evenimentului, în zona Etno Tehno Parc din Muzeul în aer liber, au fost puse în scenă spectacole de teatru, muzică şi dansuri.

 

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...
Ultima oră
Pe aceeași temă