13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialPercheziții la Slobozia, într-un dosar de cumpărare de influență

Percheziții la Slobozia, într-un dosar de cumpărare de influență

Patru percheziţii domiciliare au loc, luni dimineață, pe raza municipiului Slobozia, fiind vizate locuinţele unor persoane fizice, bănuite de comiterea infracţiunii de cumpărare de influenţă, informează IGPR.

”La data de 13 octombrie, peste 50 de poliţişti de investigaţii criminale şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Ialomiţa, în baza delegării procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, efectuează patru percheziţii pe raza municipiului Slobozia.

Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele a patru persoane, bănuite că, la începutul lunii octombrie, ar fi promis şi oferit 9.000 de euro, unei persoane care a lăsat să se creadă că are influenţă asupra unor magistraţi, pentru a-i determina pe aceştia să pronunţe o soluţie favorabilă într-un dosar penal”, arată poliția.

Poliţiştii vor pune în aplicate patru mandate de aducere, persoanele bănuite urmând să fie conduse pentru audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.

Cele mai citite

Importanța testelor de screening pentru femei – Pasul esențial către o sănătate durabilă

Datorită progreselor rapide ale tehnologiei aplicate în medicină, femeile pot face teste de screening pentru a depista la timp boli grave, bolile canceroase, în...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...
Ultima oră
Pe aceeași temă