14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPERCHEZIŢII în judeţul Ilfov la suspecţi de spargeri de locuinţe

PERCHEZIŢII în judeţul Ilfov la suspecţi de spargeri de locuinţe

16 percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în judeţul Ilfov, la suspecţi de spargeri de locuinţe şi furturi din societăţi comerciale.

16  persoane, suspectate că au sustras din societăţi comerciale şi imobile, bunuri în valoare de peste 200.000 de lei, au fost depistate în urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă, în judeţul Ilfov, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române remis România liberă.

Ofiţeri din cadrul Poliţiei oraşului Popeşti-Leordeni, cu sprijinul  poliţiştilor Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov, au descins, în această dimineaţă, în 16 imobile, în vederea destructurării unei grupări specializate în furturi din societăţi comerciale şi locuinţe.

Citeşte şi Liderul grupării din care făcea parte şi senseiul lui Nuţu Cămătaru, prins în Belgia

Membrii grupării sunt suspectaţi de comiterea a 16 furturi din societăţi comerciale şi locuinţe, fapte prin care au creat părţilor vătămate un prejudiciu de peste 200.000 de lei.

Din cercetări a reieşit că gruparea a acţionat pe raza municipiului Bucureşti şi în localităţile ilfovene Pantelimon şi Popeşti-Leordeni. Membrii grupării au pătruns în imobile prin forţarea uşilor şi a geamurilor tip termopan, când proprietarii nu erau acasă şi au sustras sume de bani şi aparatură electronică. Din societăţi comerciale, suspecţii au sustras, în general, materiale şi unelte folosite în construcţii.

În urma activităţilor din această dimineaţă, 16 persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, au fost depistate şi vor fi conduse la sediul I.P.J. Ilfov pentru audieri, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale.

De asemenea, cu ocazia percheziţiilor efectuate, au fost descoperite mai multe bunuri, susceptibile a proveni din săvârşirea de infracţiuni.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Cele mai citite

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...
Ultima oră
Pe aceeași temă