2.1 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialPatru persoane, între care și un italian, cercetați pentru trafic de droguri...

Patru persoane, între care și un italian, cercetați pentru trafic de droguri de risc

Patru persoane, înte care și un italian sunt cercetați de poliție și procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de ris. Aceștia au fost surprinși în flagrant delict în timp ce încercau să vândă rezină de cannabis.

Apropape 1,7 kilograme de  cannabis și rezină de cannabis au fost ridicate în urma perchezițiilor efectuate la locuințele acestora.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antridrog împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au surprins în flagrant delict, la data de 24 mai, trei orădeni, cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani și un bărbat de 28 de ani, din Italia, în timp ce încercau să vândă 100 de grame de rezină de cannabis.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antridrog la locuințele acestora, din municipiul Oradea,  au fost desco perite și ridicate aproape un kgilogram de rezină de cannabis și 700 de grame de cannabis, droguri de risc. O parte dintre substanțele descoperite asupra acestora erau porționate și pregătite pentru a fi oferite spre vânzare.

În urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că că drogurile proveneau din Italia, fiind aduse de către cetățeanul italian,  VITALE GIANCARLO, de 28 de ani, care încerca să le distribuie pe raza municipiului Oradea prin intermediul celor trei orădeni,  MATYAS JOZSEF, BALOGH ROBERT și MATYAS JOZSEF.

    La data de 24.05.2016 procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor  VITALE GIANCARLO şi MATYAS JOZSEF, la data de 25.05.2016  Tribunalului Bihor dispunând arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

Cele mai citite

Intrare liberă în Muzeul ASTRA, unde copiii pot hrăni păsări şi vâna comori

Vizitatorii Muzeului ASTRA din pădurea Dumbrava Sibiului beneficiază de intrare gratuită în 1 Decembrie, unde copiii sunt aşteptaţi cu seminţe ca să hrănească păsările...
00:01:03

Ben-Gvir vizitează locul unde au fost împușcături în Ierusalim

Ben-Gvir, ministrul securității naționale din Israel, vizitează locul unde au fost împușcături în Ierusalim, chiar în această dimineață, conform Reuters. Doi atacatori palestinieni au deschis...

Româncele cu vârsta între 19 și 45 de ani vor avea reducere 50% la vaccinul HPV

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă că, începând de vineri, toate româncele cu vârsta cuprinsă între 19 şi 45 de ani vor putea procura vaccinul...
Ultima oră
Pe aceeași temă