10.1 C
București
miercuri, 22 martie 2023
AcasăSpecialPatru persoane, între care și un italian, cercetați pentru trafic de droguri...

Patru persoane, între care și un italian, cercetați pentru trafic de droguri de risc

Patru persoane, înte care și un italian sunt cercetați de poliție și procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de ris. Aceștia au fost surprinși în flagrant delict în timp ce încercau să vândă rezină de cannabis.

Apropape 1,7 kilograme de  cannabis și rezină de cannabis au fost ridicate în urma perchezițiilor efectuate la locuințele acestora.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antridrog împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au surprins în flagrant delict, la data de 24 mai, trei orădeni, cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani și un bărbat de 28 de ani, din Italia, în timp ce încercau să vândă 100 de grame de rezină de cannabis.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antridrog la locuințele acestora, din municipiul Oradea,  au fost desco perite și ridicate aproape un kgilogram de rezină de cannabis și 700 de grame de cannabis, droguri de risc. O parte dintre substanțele descoperite asupra acestora erau porționate și pregătite pentru a fi oferite spre vânzare.

În urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că că drogurile proveneau din Italia, fiind aduse de către cetățeanul italian,  VITALE GIANCARLO, de 28 de ani, care încerca să le distribuie pe raza municipiului Oradea prin intermediul celor trei orădeni,  MATYAS JOZSEF, BALOGH ROBERT și MATYAS JOZSEF.

    La data de 24.05.2016 procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor  VITALE GIANCARLO şi MATYAS JOZSEF, la data de 25.05.2016  Tribunalului Bihor dispunând arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

Cele mai citite

Acoperitorii de pantofi igienici – soluția ideală pentru păstrarea curățeniei

În general, termenul de “aparat automat pentru acoperirea pantofilor” se referă la dispozitivele care includ materialele care acoperă pantofii pentru a preveni contaminarea cu...

Calitatea construcției, structura de rezistență și poziționarea- cele mai importante criterii pentru români atunci când achiziționează o casă

În luna martie 2023, Ingineri Asociați Construct, companie specializată în proiectarea structurilor de rezistență, a demarat un sondaj online* prin care să evidențieze care...

Florăriile online – o evoluție de peste 2 decenii

O briză ușoară îmi mângâie fața în timp ce mă plimb pe aleea amintirilor, înapoi în timp ce viața era mai simplă și lumea...
Ultima oră
Pe aceeași temă