19.9 C
Bucharest
Monday, 2 October 2023
HomeSpecialPărinţii unui bebeluş abandonat la marginea unei păduri, reţinuţi pentru tentativă de...

Părinţii unui bebeluş abandonat la marginea unei păduri, reţinuţi pentru tentativă de omor calificat

Părinţii unui bebeluş în vârstă de cinci zile, care a fost abandonat la marginea unei păduri din Prahova fiind găsit, miercuri, de un trecător, au fost identificaţi şi reţinuţi, ei fiind acuzaţi de comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat, transmite MEDIAFAX.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Prahova, anchetatorii i-au identificat pe părinţii unui nou-născut care, miercuri, a fost găsit abandonat la marginea unei păduri din apropierea localităţii prahovene Berceni.

Mama copilului, în vârstă de 22 de ani, şi concubinul acesteia, despre care anchetatorii presupun că este tatăl copilului, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi, susţin surse apropiate anchetei, vor fi prezentaţi, joi, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că cei doi au lăsat copilul, marţi, la marginea pădurii, iar miercuri, când a fost găsit din întâmplare. Micuţul era în stare hipotermică, însă medicii au reuşit să-l salveze.

Mama copilului a fost identificată după brăţara nou-născutului, pusă la mână în maternitate, imediat după naştere, brăţară pe care acesta încă o purta în momentul în care a fost găsit.

Cele mai citite

Poți să conduci dacă ai băut MUST? Cât alcool are, de fapt, sucul de struguri?

De cel mai dulce must avem parte în prima zi după ce a fost stors din struguri. La acest moment, mustul nu conţine...

Supa falsă de pui. Rețeta țărănească i-a dat peste cap pe vegani

Cu toate că este o rețetă populară, extrem de cunoscută în reginuea Sălajului, supa falsă de pui a devenit extrem de îndrăgită și...

Accidente cu morți zilnic, iar punctul de amendă e plafonat din 2017

Punctul de amendă rămâne plafonat până la finalul anului, deși salariul minim brut, în funcție de care se calculează aceasta a crescut de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies