15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialPărinţii unui bebeluş abandonat la marginea unei păduri, reţinuţi pentru tentativă de...

Părinţii unui bebeluş abandonat la marginea unei păduri, reţinuţi pentru tentativă de omor calificat

Părinţii unui bebeluş în vârstă de cinci zile, care a fost abandonat la marginea unei păduri din Prahova fiind găsit, miercuri, de un trecător, au fost identificaţi şi reţinuţi, ei fiind acuzaţi de comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat, transmite MEDIAFAX.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Prahova, anchetatorii i-au identificat pe părinţii unui nou-născut care, miercuri, a fost găsit abandonat la marginea unei păduri din apropierea localităţii prahovene Berceni.

Mama copilului, în vârstă de 22 de ani, şi concubinul acesteia, despre care anchetatorii presupun că este tatăl copilului, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi, susţin surse apropiate anchetei, vor fi prezentaţi, joi, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că cei doi au lăsat copilul, marţi, la marginea pădurii, iar miercuri, când a fost găsit din întâmplare. Micuţul era în stare hipotermică, însă medicii au reuşit să-l salveze.

Mama copilului a fost identificată după brăţara nou-născutului, pusă la mână în maternitate, imediat după naştere, brăţară pe care acesta încă o purta în momentul în care a fost găsit.

Cele mai citite

Turcia nu va relua schimburile comerciale cu Israelul

Turcia a declarat că nu va relua schimburile comerciale cu Israelul, în valoare de 7 miliarde de dolari pe an, până când nu se...

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...

Clienții români ai armatei private a Lukoil

Rușii de la Lukoil desfășoară în România o ”armată privată” mascată sub forma unei companii de protecție și pază, Traun Guard HMS, fostă...
Ultima oră
Pe aceeași temă