11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPantaloni de Black Friday 2015: Cum să îţi înnoieşti garderoba în Vinerea...

Pantaloni de Black Friday 2015: Cum să îţi înnoieşti garderoba în Vinerea Neagră

Black Friday 2015. Ziua cu cele mai multe reduceri, Vinerea Neagră/ Black Friday, este o ocazie excelentă ca să îţi cumperi o pereche de pantaloni, în jurul căreia să poţi construi numeroase ţinute.

Astfel, dacă vrei pantaloni negri sau coloraţi, drepţi sau skinny, poţi alege un model din cele oferite de Elefant (click aici pentru a-ti alege perechea preferată), PPT (descoperă modelele potrivite pentru tine) , Fashion Agenda (click aici pentru câteva exemple) , Wild Fashion, (vezi aici câteva exemple), descoperă oferta My Closet ,Star Shiners (pentru reducerile magazinului, click aici) sau Comodo (descoperă oferta Comodo ).

De asemenea, dacă vrei o pereche de pantaloni evazaţi, poţi alege între modelele din Elefant, MyCloset sau Star Shiners.

Însă, dacă vrei pantaloni mai veseli, poţi alege o pereche cu imprimeuri, din PPT, sau una cu paiete, din Fashion Agenda.

Totodată, dacă preferi pantaloni din piele, poţi găsi un model pe Fashion Agenda sau My Closet, iar dacă vrei pantaloni cu tur lăsat, poţi alege între modelele oferite de Wild Fashion, Fashion Agenda sau Star Shiners.

Între mazinele de haine care vor face oferte de Vinerea Neagră/ Black Friday, se numără: Elefant, Kurtmann, Star Shiners, Originals, Comodo, Mall Boutique, Zorile Store, Fashion Agenda, My Closet, Wild Fashion şi PPT.

Vinerea reducerilor, sau ”Black Friday” după denumirea din Statele Unite, are deschiderea oficială în 27 noiembrie.

Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea modele de pantaloni pe care i-ai putea cumpăra de Vinerea Neagră/ Black Friday.

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă