15.9 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialPaginile de internet ale parlamentarilor, abandonate

Paginile de internet ale parlamentarilor, abandonate

Majoritatea parlamentarilor constănţeni care au pagini personale de internet nu le-au actualizat de ani buni. Mulţi însă nici măcar nu şi-au mai făcut site-uri.

 

Candidaţii la alegerile parlamentare de acum patru ani s-au promovat şi pe internet, creân­du-şi pagini proprii. Multe dintre acestea au fost folosite însă numai în campanie sau puţin după, fiind apoi abandonate. Manuela Mitrea ne vorbeşte, de pe site-ul manuelamitrea.ro, despre “sărbătorile nefericite” pe care le-a avut în… decembrie 2010. La secţiunea mass-media ultimele materiale preluate din presă sunt din mai 2011. Pe pagina mirceabanias.ro, a senatorului PC, avem o altă surpriză.

Google a depistat că site-ul conţine un malware şi că este riscant pentru computer să-l deschidem. Constantin Chirilă, deputat PDL, este prezent pe internet atât cu o pagină persoană, cât şi cu una creată pe platforma blogspot. Pagina eduardmartin.ro nu mai poate fi accesată, deşi are un link direct de pe pagina colegului său de partid, alexandrumazare.ro. Şi pagina senatorului Mazăre este rămasă la nivelul anului 2008. Putem citi acolo tot ce şi-a propus să realizeze în aceşti ultimi ani.

Pentru alţi parlamentari însă, internetul nu înseamnă aproape nimic în strategiile electorale. Pentru Puiu Haşotti, Nicolae Moga, Cristina Dumitrache, Gheorghe Dragomir, Zanfir Iorguş, Mihai Lupu nu am putut găsi, pe motoarele de căutare, pagini oficiale de internet.

În ceea ce priveşte actualii candidaţi la parlamentare, unii dintre ei vor avea surprize în momentul în care vor dori să îşi rezerve un domeniu pe internet. La o simplă căuatre pe google, de exemplu, aflăm că Victor Manea este un fotograf de nuntă şi evenimente. Victor Manea este însă şi candidatul PNL Constanţa pentru Camera Deputaţilor. Evident, este vorba despre două persoane diferite. Text Box:

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă