15.3 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialOţelul - Steaua 1-2. Gigi Becali: Aş vrea să ne batem cu...

Oţelul – Steaua 1-2. Gigi Becali: Aş vrea să ne batem cu CFR la titlu în ultima etapă, 27-0 îi batem

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat după victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 2-1, că este convins că echipa sa va câştiga titlul în acest sezon, precizând că atunci va fi cea mai frumoasă bucurie, “mai mulţi oameni decât la Revoluţie”.

Citeste si Oţelul – Steaua 1-2. Steaua revine şi câştigă la Galaţi

“Dacă Steaua câştigă titlul anul ăsta veţi vedea cea mai frumasă bucurie, ca la Revoluţie, mai mulţi oameni decât la Revoluţie. Normal că o să-l câştigăm. Aş vrea să ne batem cu CFR la titlu în ultima etapă, 27-0 îi batem”, a spus Becali la Digi Sport, citat de Mediafax.

Gigi Becali a precizat că în mod normal nu discută cu jucătorii, dar a vorbit la telefon cu Mihai Costea şi i-a spus acestuia că va înscrie.

“Gălăţenii au dat golul ăla, e adevărat că n-am jucat nici noi în prima repriză. Aşa a fost strategia, Steaua leşinată. L-a surprins Stoichiţă pe Dorinel Munteanu. Un consilier de la Bruxelles mi-a dat un telefon prin satelit şi am vorbit de la Muntele Athos cu MM şi mi l-a dat pe Mihai Costea la telefon. I-am zis: «Eu tot mai am încredere în tine, să fii tare, vei intra în repriza a doua şi vei da gol». Eu nu vorbesc deloc cu jucătorii, dar aşa am simţit”, a afirmat el, adăugând că Mihai Stoichiţă a arătat că este un mare antrenor prin schimbările făcute.

Finanţatorul a menţionat că speră ca în etapa următoare echipa Concordia Chiajna să se impună în meciul cu liderul CFR Cluj şi astfel Steaua să ajungă pe prima poziţie a clasamentului.

“Eu sper ca Chiajna să ne ducă pe locul 1, etapa viitoare. Am stabilit cu finul (n.r. – Cristian Borcea, de la Dinamo) să câştigăm amândoi”, a mai spus Becali.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Tatu ’49 şi M. Costea ’67. Pentru Oţelul a înscris Didi, în minutul 34.

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă