11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialOscar Pistorius a fost transportat de urgenţă de la închisoare la spital....

Oscar Pistorius a fost transportat de urgenţă de la închisoare la spital. Ce i s-a întâmplat fostului campion

Fostul campion paralimpic Oscar Pistorius, aflat acum în închisoare, a fost transportat de urgență la un spital din Pretoria, informează duminică Mediafax.

Deținutul Pistorius a fost trimis la spital după ce gardienii închisorii unde este încarcerat au descoperit că acesta şi-a provocat răni la încheieturile mâinilor.

Jurnaliştii de la cotidianul The Blade Runner susţin că rănile ar fi apărut după ce Oscar Pistorius ar fi căzut din pat, noaptea trecută.

Pistorius a fost imediat transportat cu o maşină a închisorii Kgosi Mampuru din Pretoria la spitalul Kalafong din capitala Africii de Sud.

Confrm sursei citate doi gardieni ai închisorii le-au spus jurnaliştilor din Africa de Sud că la un control amănunţit, în celula ocupată de Pistorius au fost descoperite două lame pentru aparatele de ras., în timp ce un alt deţinut le-ar fi dezvăluit oficialilor închisorii că Pistorius şi-ar fi provocat singur rănile.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă