19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialOm al legii lovit in plin cu masina de un scandalagiu

Om al legii lovit in plin cu masina de un scandalagiu

Un barbat a fost dat in urmarire locala dupa ce a trecut cu masina peste un politist. Oamenii legii spun ca in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 2.00, lucratorii de politie din Poarta Alba au fost sesizati despre faptul ca intr-un bar are loc un scandal intre mai multi tineri. Un politist s-a deplasat la barul respectiv, unde a sesizat faptul ca persoana care provocase scandalul incerca sa fuga cu un autoturism, fapt pentru care politistul a efectuat semn regulamentar de oprire a conducatorului auto, care nu a oprit si a demarat, lovindu-l pe politist si proiectandu-l pe parbriz, iar in urma cazaturii acesta a suferit contuzii la nivelul capului, coatelor si genunchilor, fiind transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean Constanta. Agentului de politie i s-au acordat ingrijiri medicale, fara a ramane internat, aflandu-se in afara oricarui pericol. Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca barbatul care a lovit politistul este Constantin H., de 35 ani, din comuna Valu lui Traian, in prezent disparut de la domiciliu.
Anchetatorii spun ca in continuare se desfasoara activitati de prindere a autorului si cercetarea pentru comiterea infractiunilor de distrugere, ultraj si parasirea locului accidentului, dosarul urmand a fi inaintat procurorilor pentru continuarea cercetarilor.
 Filtru
La scurt timp de la producerea incidentului, la toate iesirile din judet, cat si pe drumurile de legatura au fost amplasate filtre pentru depistarea fugarului. Avand in vedere ca nu s-a mai prezentat la domiciliu, barbatul a fost dat in urmarire locala si in consemn la toate punctele de trecere a frontierei din judet. Daca va fi gasit vinovat, agresorul risca sa primeasca o pedeapsa cu inchisoarea de peste zece ani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă