29 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSpecialOficial american: Am condus în București și am văzut că este foarte...

Oficial american: Am condus în București și am văzut că este foarte dificil să parchez

Atașatul comercial al ambasadei Statelor Unite la București, Joshua Burke, a declarat, marți, că parcatul este foarte dificil în Capitală, potrivit Agerpres.

„În această dimineață am ajuns la hotelul Pullman prin serviciile BlackCab. Mulți dintre voi folosiți BlackCab sau Uber sau alte aplicații similare în țară și în București. Sistemul transport inteligent și cel al semafoarelor inteligente pot ajuta la creșterea fluxului traficului. Ieri am condus în București și am văzut că este foarte dificil să parchez. Cred că mulți dintre voi au aceeași problemă când conduceți prin centrul orașului", a spus Burke, în cadrul dezbaterii naționale „Smart City 2017 – 2020".

El a precizat că city managerii, primarii și Guvernul trebuie să se asigure că serviciile de transport inteligent devin lucruri comune. „Chestia asta precum ride sharing, servicii ca BlackCab și Uber sunt foarte importante pentru a face orașul inteligent. Încurajez city managerii, primarii și, în anumite cazuri, Guvernul național să se asigure că anumite servicii de transport inteligent și programele de ride sharing devin lucruri comune", a mai spus atașatul comercial al Ambasadei SUA.

Reprezentanți ai orașelor și municipiilor din România, alături de furnizori de soluții și aplicații de tip smart sunt prezenți, marți, la București, la dezbaterea națională „Smart City 2017 — 2020”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă