13.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialO fată din Călăraşi a fost înjunghiată în plină stradă

O fată din Călăraşi a fost înjunghiată în plină stradă

O tânără de 22 de ani, din municipiul Călăraşi, a ajuns în stare gravă la spital, în noaptea de joi spre vineri, fiind înjunghiată de un bărbat în timp ce mergea pe o stradă din oraş, după ce o altă femeie a fost atacată de o persoană cu aceleaşi semnalmente, aceasta scăpând nevătămată.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi, imediat după incident, tânăra, care plecase de la o prietenă şi se afla în apropierea blocului unde locuieşte, a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar o ambulanţă a transportat-o la spital, unde a fost operată, transmite Mediafax.

“Acum este în stare stabilă, a avut un litru şi jumătate de sânge în abdomen, a avut o sângerare abundentă pe care am reuşit să o oprim. Am avut dificultăţi în procurarea de sânge, pacienta având o grupă mai rară, dar s-a reuşit procurarea sângelui şi repet acum este în stare stabilă”, a declarat medicul Paraschiva Chirilă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi.

Din primele cercetări a reieşit că tânăra a fost acostată de un bărbat necunoscut, care ulterior a înjunghiat-o în abdomen cu un obiect ascuţit.

“Tânăra este secretară la un post de radio local şi a fost înjunghiată de un necunoscut, în timp ce se afla pe o stradă din cartierul Mircea-Vodă. Ulterior agresorul a fugit. S-a început o anchetă pentru prinderea agresorului care este în desfăşurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

Tânăra înjunghiată le-a dat oamenilor legii câteva semnalmente ale agresorului.

Poliţiştii au precizat că în aceeaşi zonă, înainte de înjunghierea tinerei de 22 de ani, o femeie a fost atacată de către un bărbat cu aceleaşi semnalmente. Incidentul a fost anunţat la 112, persoana atacată scăpând nevătămată.

În prezent, poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea bărbatului în cauză.

Cele mai citite

Maia Sandu speră ca Republica Moldova să intre în UE “până în 2030”

Președinta Maia Sandu le-a spus cetățenilor Republicii Moldova că țara lor ar putea fi primită în Uniunea Europeană până în anul 2030. "Depinde de noi...

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...

EXCLUSIV. Băneasa nu e lăsat aeroport de rezervă pentru Otopeni. Avioanele de pe Otopeni, nevoite să treacă munții într-un motor, în caz de urgență

Aeronavele care sunt nevoite să aterizeze de urgență după decolarea de pe Otopeni sau înainte de aterizarea pe acest aroport, în cazul unor defecțiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă