12.4 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialO fată de 12 ani din Brăila, însărcinată a doua oară

O fată de 12 ani din Brăila, însărcinată a doua oară

În 2009, Cătălina M. de 12 ani din Pitulaţi, judeţul Brăila, a fost violată de un cioban, fata rămânând gravidă. După ce medicii s-au chinuit în a şasea lună de sarcină s-o ajute să avorteze, Cătălina este din nou însărcinată, potrivit realitatea.net.

Mama fetiţei, Irina M., aflase de prima sarcină a fiicei sale abia în a şasea lună, potrivit libertatea.ro. După ce s-au plimbat amândouă pe la doctori, o comisie de medici ginecologi, întrunită la un spital din Bucureşti, a decis ca fata să avorteze, pentru că sarcina îi punea viaţa în pericol.

Cu toate că a fost supravegheată de Protecţia Copilului, Cătălina a rămas din nou gravidă anul acesta. Vecinii familiei, din Pitulaţi, au declarat că fata are de câteva luni o relaţie cu un bărbat dintr-un sat vecin şi că mama acestuia a dus-o la ginecolog, unde au aflat de noua sarcină.

Medicul Venera Ghecenco, de la maternitatea din Brăila, a precizat că fata va naşte copilul, pentru că organismul nu va mai putea suporta un nou avort, într- un interval de timp aşa scurt.

Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă