21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialO bere românească, PREMIATĂ la Superior Taste Awards 2013

O bere românească, PREMIATĂ la Superior Taste Awards 2013

Bergenbier a fost singura bere românească premiată în cadrul galei Superior Taste Awards 2013 de către cele mai importante Asociaţii Culinare şi de Somelieri din Europa. Maeştrii din juriu au oferit 2 stele pentru calitatea Bergenbier: gustul deosebit şi claritatea berii.

“Superior Taste Awards este o competiţie anuală care desemnează cele mai bune produse existente pe piaţa de preparate culinare şi băuturi. Dintre cele 1.239 de înscrieri internaţionale din 2013, Bergenbier a avut onoarea de a primi câte două stele pentru produsele Bergenbier şi Bergenbier Fără Alcool – singurele distincţii oferite băuturilor alcoolice produse în România”, potrivit unui comunicat remis România liberă.

Citeşte şi Românii s-au transformat în vânători de discounturi… alimentare

Inovaţia a fost un element cheie în ADN-ul brandului încă de la momentul lansării din 1994, iar de atunci Bergenbier a adus o serie de premiere pe piaţa berii din România. Unul dintre cele mai importante momente a fost în 2003, când s-a lansat Bergenbier Q-Pack, un ambalaj inovator care permite păstrarea berii în sticle de plastic în condiţii optime, pentru mai mult timp. Energia creată în mod natural între brand şi consumator a transformat Bergenbier într-un motiv de mândrie pentru consumatorii de bere români.

“Ne motivează şi ne bucură cele două stele primite pentru calitate şi gust de la ITQI, pentru fiecare dintre cele două beri ale noastre, Bergenbier şi Bergenbier Fără Alcool. Suntem singurii berari din România premiaţi de către ITQI anul acesta, fiind într-o categorie selectă, lângă beri recunoscute la nivel mondial pentru calitate şi premiate tot cu 2 stele. Calitatea excepţională a berilor noastre este dată în primul rând de puritatea ingredientelor folosite, dar şi de grija deosebită pe tot parcursul procesului tehnologic, de a respecta reţeta şi de a avea la final un produs cu o calitate constantă şi un gust inconfundabil. Aceste distincţii reconfirmă obiectivul nostru: acela de a face o bere de calitate, apreciată de consumatori”, declară Gabriela Bozdog, directorul fabricii Bergenbier.

Citeşte şi CNA vrea să convingă adolescenţii să consume bere fără alcool

Evenimentul Superior Taste Awards este organizat de iTQi (The International Taste & Quality Institute), cea mai importantă organizaţie independentă a Chefilor şi Somelierilor dedicată testării şi promovării preparatelor culinare şi băuturilor din întreaga lume. Juraţii, experţi şi lideri de opinie în desemnarea celor mai fine gusturi, au analizat produsele după un blind testing foarte riguros. Întregul proces are rolul de a diferenţia produsele de calitate din întreaga lume prin oferirea distincţiei Superior Taste Awards. Juriul este format din 14 asociaţii europene de mare prestigiu: Maitres Cuisiniers – Franţa şi Belgia, Academy of Culinary Arts – Marea Britanie, Hellenic Chefs’ Association – Grecia, Academie Culinaire – Franţa, Verband der Köche – Germania, Jeunes Restaurateurs d’Europe – Franţa, Federación de Asociaciones de Cocineros – Spania, Federerazione dei Cuochi Italiana – Italia, Portuguese Chefs Association – Portugalia, Arets Kock of Sweden Suedia, Euro-Toques şi Association de la Sommellerie Internationale (ASI).

Citeşte şi Studiu: De ce beau peste 70% dintre ardeleni BERE

Cele mai citite

Familia Picioruș, stăpâna consultanței mascate în învățământ

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL, controlată de Georgeta-Sorina Picioruș și administrată de Alexandru-Eduard Picioruș, a explodat în 2023 după...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă