13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialO americancă de 61 de ani şi-a născut propriul nepot

O americancă de 61 de ani şi-a născut propriul nepot

O femeie în vârstă de 61 de ani din statul american Illinois a fost mamă surogat pentru fiica ei. Femeia a născut miercuri un băieţel, potrivit dailymail.co.uk.

A da naştere unui copil la această vârstă este oricum un lucru remarcabil, dar dacă băieţelul pe care l-a născut este propriul nepot, e şi mai impresionant. Kristine Casey este cea mai în vârstă femeie din Illinois care a reuşit să nască. Anterior, recordul fusese deţinut de o femeie de 58 de ani.

Aceasta a adus pe lume, miercuri, prin cezariană, un băieţel sănătos. Fiica ei, Sara Connell (35 de ani), încercase ani de zile să aibă un copil, însă fără succes. Sara şi soţul ei, Bill, sunt părinţii biologici ai micuţului.

În 2005, Adriana Iliescu din România a devenit cea mai vârstnică mamă din lume. Desi evenimentul nasterii Elizei a fost controversat si criticat, Adriana nu are regrete. De atunci, femei mai in varsta decat Adriana au mai nascut copii. In decembrie 2006, Carmela Bousarda, din Spania, a pretins ca ea este cea mai in varsta mama din lume, dand nastere la gemeni dupa fertilizare in vitro. In noiembrie 2008, Rajo Devi Lohan, care pretindea ca are 70 de ani, a nascut o fetita in India. În iunie 2010, Bhateri Devi, 66 de ani, a devenit cea mai in varsta mama de tripleti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă