11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialNuntă în familia Băsescu. Elena, fiica cea mică a preşedintelui, se căsătoreşte

Nuntă în familia Băsescu. Elena, fiica cea mică a preşedintelui, se căsătoreşte

Zi importantă în familia prezidenţială. Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui, se căsătoreşte astăzi cu Bogdan Ionescu, informează digi24.ro.

Citeşte şi:

NUNTA ELENEI BĂSESCU. Află ce NU AU VOIE să facă invitaţii

Vezi şi:

FOTO: ELENA BĂSESCU în ipostaze INEDITE. Vezi cum arată în costum naţional!

 

La nuntă, printre cei 600 de invitaţi, se vor afla şi foarte mulţi politicieni, în special din PDL, partidul din care face parte şi mezina şefului statului.

Răzvan Mustea, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL şi fost ministru al Comunicaţiilor în Cabinetul Ungureanu, şi soţia sa, Aura, vor fi naşii de cununie ai celor doi tineri.

Interesul în jurul acestui eveniment a determinat-o pe Elena Băsescu să ofere chiar ea toate informaţiile despre nuntă. Aceasta va avea loc la Palatul Snagov, într-un cort amenajat în grădină. În meniu se vor regăsi atât mâncăruri tardiţionale, cât şi preparate sofisticate, aşa încât invitaţii vor avea pe masă, între altele, caviar, pastă de jambon, sărmaluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, ruladă de curcan sau pulpă de viţel.

Culoarea tematică a evenimentului va fi rozul fane, iar aranjamentele florale vor fi realizate din trandafiri, bujori şi hortensii. Rochia de mireasă a Elenei Băsescu a fost creată de designerul Anca Maxim şi a costat 4.500 de euro, iar verighetele celor doi miri sunt din aur rose şi valoreaza 500 de euro. La petrecere vor cânta Aurel Tămaş, Călin Geambaşu şi Smiley.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu se numără printre cuplurile celebre ale vieţii mondene de la noi. Ea – fiica preşedintelui României, el – fiu de afacerist, milionar în euro. Sunt tineri, provin din familii înstărite şi au avut parte de o ascensiune fulminantă în ultimii ani.

Cei doi pot fi invidiaţi atât pentru situaţia lor finaciară, cât şi pentru carierele de succes. Mezina preşedintelui deţine bijuterii în valoare de 22.500 de euro, are o maşină Range Rover şi 16.000 de euro în cont. Din ultima declaraţie de avere reiese că Elena Băsescu obţine veniruri anuale de 75.000 de euro de la Parlamentul European, la care se adaugă alţi160.000 de euro – bani alocaţi drept cheltuieli cu biroul parlamentar, transportul şi diurna.

 

Bogdan Ionescu, viitorul soţ, este proprietarul a două limuzine Mercedes şi provine dintr-o familie înstărită. Averea socrului Elenei Băsescu, Gheorghe Ionescu, nu a fost niciodată evaluată. Presa a făcut însă multe speculaţii pe seama veniturilor familiei. Omul de afaceri este acţionar în nouă companii, deţine două case şi două terenri în Capitală şi peste 450.000 de euro în conturi.

Fiul său, Bogdan Ionescu, şi-a dorit la un moment dat şi o carieră politică. În 2010 a fost angajat pe post de consilier în cadrul Ministerului Economiei. Câteva săptămâni mai târziu, viitorul soţ al Elenei Băsescu a câştigat un concurs şi a fost numit secretar economic la Ambasada României din Paris. A renuţat însă, o zi mai târziu, la ambele funcţii, după ce presa a speculat pe seama modului în care a avut loc accesinunea sa.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu sunt împreună de trei ani, însă par să fi făcut parte din cercuri comune cu mult înainte de acest moment. Tatăl lui Bogdan Ionescu este administratorul firmei AEM Timişoara, care are acelaşi acţionariat cu cel al Luxten, companie unde mezina preşedintelui a lucrat, în urmă cu mai mulţi ani, înainte să devină europarlamentar, pe post de consilier.

De asemenea, presa a scris de multe ori despre relaţia de afaceri, şi de prietenie, dintre familia Ionescu şi Adrian Videanu, ei obişnuind să-şi petreacă vacanţele împreună. Şi tot în presă, viitorul socru al Elenei Băsescu a fost acuzat că, în perioada guvernării Alianţei DA, ar fi obţinut câteva funcţii importante în consiliile de administraţie ale BCR, Petrom şi Eximbank. În plus, Adrian Videanu, fostul ministru al Economiei şi Comerţului, şi Sidonia Ionescu, mama lui Bogdan Ionescu, sunt parteneri de afaceri, ambii având acţiuni la aceeaşi societate comercială.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă