20 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO. Nunta anului în Regatul Unit: Pippa Middleton îi spune „da” milionarului...

FOTO+VIDEO. Nunta anului în Regatul Unit: Pippa Middleton îi spune „da” milionarului James Matthews

Ceremonia prin care Philippa Charlotte „Pippa” Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, își unește destinul, sâmbătă, de cel al unui manager de fonduri de investiții milionar, James Matthews, are toate ingredientele pentru a fi considerată „nunta anului”, în Regatul Unit al Marii Britanii. 

La șase ani după ce aproape că și-a eclipsat sora mai mare la nunta acesteia cu prințul William, Pippa devine actrița principală la propria sa nuntă ce are loc la biserica St. Mark's din Englefield, Berkshire. Pippa Middleton a făcut senzație la nunta surorii ei, Kate, cu prințul William, în 2011, cu o rochie mulată pe corp, înnebunitoare. Acum este rândul ei să fie mireasă, sâmbătă, transmite CNN, citat de Agerpres.

Toți ochii vor fi, din nou, îndreptați spre rochia ei când îi va spune „da” lui James Matthews, un finanțator bogat, fost pilot de curse profesionist și moștenitor al titlului scoțian Laird de Glen Affric. Cei doi s-au logodit 17 iulie 2016. 

Prințul William, duce de Cambridge și sora mai mare a Pippei, Kate, se numără printre invitații de seamă ai evenimentului. De asemenea, la nuntă vor participa și copiii cuplului princiar – prințul George, 3 ani, va avea rolul de paj, iar prințesei Charlotte, 2 ani, îi revine rolul de domnișoară de onoare. 

 

De asemenea, pe lista invitaților se află și prințul Harry, fratele mai mic al lui William. Nunta se va desfășura după o tematică scoțiană, în acordurile celebrelor cimpoaie și cu whisky de cea mai bună calitate, conform Daily Mail. Mirele și mireasa au fost recent împreună la biserica din secolul XII unde se va desfășura ceremonia pentru a pune la punct ultimele detalii ale evenimentului. La doar câțiva kilometri distanță de biserica St. Mark's din Englefield se află reședința familiei Middleton, unde va fi organizată petrecerea de nuntă. 

Cele mai citite

Tipuri de gletiere: care sunt și cum alegi modelul potrivit?

Ai în plan finisarea suprafețelor cu glet sau placarea pereților și a podelelor cu plăci...

VIDEO. Percheziții într-un dosar privind trafic de droguri, în Timiș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, astăzi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul...

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...
Ultima oră
Pe aceeași temă