17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialNu recomandam

Nu recomandam

Pro TV, ora 20.30
"Joc sangeros"
In alt film de doua parale (stelute) putem intalni o vedeta recunoscuta, Rutger Hauer, care nu reuseste sa salveze subiectul penibil. "Ucide sau vei fi ucis!" poate fi considerat motto-ul acestei pelicule violente. Disperat de viata dusa, Mason, un negru, vrea sa se sinucida, iar un batran al strazii si catelul sau, prietenii barbatului, sunt ucisi. Mason primeste apoi oferta de a participa in munti la o vanatoare, se bucura ca scapa de oras, dar nu stie ca el este vanatul.

B1 TV, ora 20.00
"Irina by Monica Columbeanu"
A avut loc si botezul fiicei lui Columbeanu, si aniversarea tatalui, asa ca era de asteptat sa se sfarseasca aceasta emisiune plicticoasa si obraznica in intentiile de a ne arata viata parvenitilor. Ea continua sa se deruleze facand misto de telespectatori si va continua, poate, pana cand micuta Irina va ajunge la majorat si va avea dreptul sa spuna "Nu! Vreau sa-mi protejez imaginea". Doua ceasuri de emisie pierde acest post prin difuzarea interminabilului "serial".

National TV, ora 20.00
"Familiile mele"
O fi acest film bazat pe fapte reale, dar e prost realizat. Povesteste cazul lui Gregory, de 12 ani, si al celor doi frati ai sai, care raman cu mama dupa divortul parintilor, pentru ca tatal era violent. Dar nici mama nu-i capabila sa-i creasca si asa ajung copilasii sa fie trimisi la familii adoptive. O familie de avocati vrea sa-l infieze pe Gregory, dar parintii biologici nu sunt de acord. Un film de doua stelute, plicticos.

Antena 1, ora 22.00
"Vocea inimii"
De la un episod la altul se simt superficialitatea in conceperea scenariului, lipsa de ritm in montaj, abuzul de filmari statice, totul dezavantajand actorii. Distributia cuprinde nume de elita din viata teatrului care au acceptat rolurile ca sa-si rotunjeasca veniturile, iar talentul lor nu poate salva acest serial de neimplinirile sale.

Cele mai citite

Banner de campanie al lui Nicușor Dan, lângă bălării de peste 1 m înălțime. FOTO

Imagini surprinse de jurnaliștii cotidianului național ROMÂNIA LIBERĂ arată iarbă și buruieni înalte de peste un metru, în mijlocul Capitalei, lângă Palatul Parlamentului, pe...

Steaua Armatei, sancționată de Comisia de Disciplină a FRF

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat clubul CSA Steaua cu disputarea a două meciuri fără spectatori şi o penalitate sportivă...
Ultima oră
Pe aceeași temă