12.4 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialNu recomandam

Nu recomandam

pro tv, ora 20.30
"Arma mortala"
Este un film celebru din 1987, care a "calatorit" pe toate canalele de televiziune, impartit acum in doua parti de distribuitor. Se urmaresc relatiile de prietenie dintre doi politisti. De ce a fost programata la o ora de varf aceasta "vechitura" ramane un mister, pentru ca abia la ora 22.15 se difuzeaza serialul "Cu un pas inainte", mult mai interesant, o productie proprie, cu Oana Pellea, Monica Davidescu, Cristi Iacob, cu dans si cantec.  

kanal d, ora 20.30
"Imprevizibilii"
Se incearca un divertisment ai carui eroi sunt copiii. Alina Sorescu si Marius Florea Vizante ii prezinta pe acesti copii-minune, numai ca nu prea stiu cum sa intre in relatie cu ei. Emisiunea aminteste de excelenta "Copiii spun lucruri trasnite", mult mai simplu si mai bine coordonata de Virgil Iantu. "Imprevizibilii" vrea sa fie mai diversificata in intentii si uita de varsta protagonistilor, care au intre 4 si 10 ani. La aceasta emisiune se pot amuza doar rudele care isi privesc pe micul ecran odraslele.

prima tv, ora 21.00
"Tradati in dragoste"
S-a inventat cu greu un alt scenariu penibil. Dupa 21 de ani de casnicie, avand doi copii, tatal isi banuieste sotia somera (!) ca il insala cu un prieten. Cine putea sa-l lamureasca? Emisiunea cu pricina, careia cica i s-a adresat. Culmea este ca astfel de asa-zise reality-show-uri au totusi unii telespectatori naivi care isi pierd timpul privind stupidele si vulgarele scenarii interpretate de actori amatori.

tvr 1, ora 11.30
"In mintea lui Hitler"
Documentarul produs de David Steward poate fi interesant. Se dezvaluie cum la infrangerea lui Hitler de catre aliati a contribuit si un grup de cercetatori ce s-a ocupat de profilul psihologic al dictatorului. Cine insa din publicul activ poate urmari la 11.30 acest documentar? Programarile documentarelor, ca si a emisiunilor culturale la ore imposibile sunt specifice postului public.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă