16.1 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialNou caz în scandalul adopţiilor dintre SUA şi Rusia

Nou caz în scandalul adopţiilor dintre SUA şi Rusia

O femeie din SUA a fost declarată vinovată de abuz pentru că a folosit metode extreme pentru a-şi pedepsi băieţelul, adoptat din Rusia, totul fiind parte a unui plan de a apărea într-un program TV, relatează NewsIn.

Jessica a realizat o înregistrare video pentru un show american, “Doctor Phil”, în cadrul căruia părinţii caută ajutor pentru copiii cu probleme de comportament. Procurorii spun că femeiea i-a cerut fiicei sale de 10 ani să filmeze. În imagini, femeia îşi confruntă băiatul adoptat în legătură cu comportamentul acestuia şi îi toarnă sos foarte picant în gură.

De asemenea, îşi târăşte băieţelul de 7 ani sub duşul cu apă foarte rece.

Avocaţii spun că ea dorea cu disperare să apară în programul TV după ce toate celelalte pedepse normale eşuaseră în cazul băiatului, despre care ei spun că are probleme emoţionale.

Jessica şi soţul ei, Gary, care este poliţist, au ieşit din tribunal rapid, fără a răspunde întrerbărilor reporterilor. Cei doi au patru copii ai lor. Jessica ar putea sta în închisoare un an şi ar putea primi o amendă de 10.000 de dolari.

Cazul a provocat indignare în Rusia, iar totul are loc pe fundalul scandalului dintre SUA şi Rusia privitor la adopăţii. Scandalul a izbucnit după ce o femeie din SUA şi-a trimis băiatul rus adoptat înapoi în Rusia, singur cu avionul, spunând că nu mai poate avea grijă de el.

Rusia a impus o interdicţie pe adopţiile pentru cuplurile americane. Interdicţia a fost ridicată în iunie, când Barack Obama şi Dmitri Medvedev au convenit asupra unor reguli mai aspre pentru adopţii.

Cele mai citite

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...

Șapte decese în focarele de infecție din locuințele sociale

Șapte persoane fără adăpost au murit în ultimii ani din cauza condițiilor inumane din containerele administrate de Primăria Râmnicu Sărat din județul Buzău,...

Cresc salariile la unii bugetari. Alți bugetari amenință că fac grevă

Unele categorii de bugetari vor beneficia de salarii majorate, conform unei viitoare Ordonanțe de Urgență. Guvernul Ciolacu are, printre documentele de pe ordinea de zi...
Ultima oră
Pe aceeași temă