11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialNicolae Robu: „Septembrie, luna restructurărilor"

Nicolae Robu: „Septembrie, luna restructurărilor”

Primarul Timişoarei vrea să desfiinţeze serviciul TelPark şi să pună management privat la RATT.

 

Două societăţi din subordinea Consiliului Local Timişoara ar urma să fie schimbate din temelii la toamnă. Primarul oraşului de pe Bega, Nicolae Robu, este nemulţumit, în primul rând, de activitatea TelPark, sistemul de parcare din Timişoara, pe care vrea chiar să-l desfiinţeze. De asemenea, edilul bănăţean vrea să instaureze şi un management privat la Regia Autonomă de Transport Timişoara (RATT), însă a dat asigurări că tarifele la bilete şi reducerile pentru studenţi şi pensionari nu vor avea de suferit.


Ameninţată şi ADP-ul

În acelaşi timp, Nicolae Robu a tras un semnal de alarmă şi către Administraţia Domeniului Public (ADP), nemulţumit şi de activitatea acestei societăţi. „Luna septembrie va fi luna restructurărilor. Pentru ADP vreau să fac un audit, pentru că de mulţi ani încasează bani mulţi şi nu face ceva util şi folositor pentru timişoreni. După vorbe nu ne putem lua, nu pot să iau măsuri doar pe baza a ceea ce îmi spune unul sau altul. Ca orice timişorean, şi eu sunt nemulţumit de activitatea TelPark şi cred că va fi desfiinţat, pentru că trebuie să venim cu un alt sistem. Pe de altă parte, voi experimenta şi un management privat la una dintre regii, iar prima cred că va fi RATT-ul. Vom face o licitaţie, iar managementul va fi pur şi simplu externalizat”, a declarat primarul Timişoarei.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă