9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialNici acum n-avem Fedal. Rafa iese repede și de la Cincy, Djokovic...

Nici acum n-avem Fedal. Rafa iese repede și de la Cincy, Djokovic și Murray se salvează spectaculos. Stan – Nole în sferturi

Rafa Nadal a pierdut cu Feliciano Lopez în optimi, și n-a lipsit mult să fie însoțit în drumul către New York de primii doi clasați în clasamentul ATP. Nole și Andy au driblat însă înfrângerea, demoralizându-i pe Goffin, respectiv Dimitrov.

O zi spectaculoasă la Cincinnati, una din acele zile în care e aproape imposibil să ții pasul cu desfășurarea evenimentelor. Nu doar rezultatele în sine au fost interesante; calitatea tenisului a fost, pe alocuri, de cinci stele. Ah, și cu o noutate de la Federer: rar vezi o asemenea poziție la retur precum cea experimentată de elvețian în evoluția superbă cu Anderson.

Să vedem, în cele ce urmează, ce a fost relevant din încărcata zi a optimilor de finală în turneul masculin.

Djokovic – Goffin

“A fost un prim set bun din partea mea, apoi au urmat 45 de minute de care nu vreau să-mi mai aduc aminte!”. Djokovic are și motive să vrea să uite partea de mijloc a meciului cu Goffin, pentru că a fost cu ușurință cel mai slab tenis făcut de el în ultimii doi ani. Fără nicio idee de cum ar putea să-l oprească pe belgian, Novak a arătat de parcă nu știa ce să facă pe teren. David a câștigat nouă game-uri din unsprezece, a avut un avantaj de două break-uri în decisiv și părea că se îndreaptă spre cea mai importantă victorie a carierei. Mai important, belgianul intrase în zonă, lovind cu nonșalanță lovituri direct câștigătoare din toate părțile terenului.

Citește articolul complet pe Treizecizero.ro

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă