31.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialINCENDIUL din Colectiv: Iohannis, la Spitalul Floreasca: S-a abordat după principiul ”lasă...

INCENDIUL din Colectiv: Iohannis, la Spitalul Floreasca: S-a abordat după principiul ”lasă că merge și așa”

UPDATE 11.00: Președintele Iohannis a delcarat, sâmbătă dimineață, că ”sunt indurerat, dar si revoltat ca o asemenea tragedie s-a putut intampla in centrul Bucurestiului. Niste oameni care s-au dus sa se distreze au murit. Voi merge sa ii vizitez, cu unii sa incerc sa vorbesc. S-a abordat dupa principiul: lasa ca merge si asa. Am informații că la club erau nereguli”.

–-

Preşedintele Klaus Iohannis va merge, sâmbătă, în jurul orei 11.00, la Spitalul Floreasca, unul dintre spitalele din Capitală unde sunt internate vicitime ale incendiului produs în Clubul Colectiv şi soldat cu 27 de morţi şi aproximativ 200 de răniţi.

„Sunt cutremurat şi profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toţi, pentru naţiunea noastră şi pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune şi solidaritate faţă de familiile celor afectaţi de această tragedie” spune preşedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

El le mai transmite familiilor afectate de tragicul incendiu din Capială sprijin şi îi roagă să aibă încredere că instituţiile statului fac tot ceea ce este posibil pentru a limita efectele „catastrofei”.

„Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicaţi în operaţiunile de salvare şi îi rog să aibă încredere că instituţiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toţi să fim alături de familiile îndurerate şi să dăm dovadă de solidaritate şi de compasiune”, mai spune preşedintele.

Preşedintele Klaus Iohannis va merge, sâmbătă, în jurul orei 11.00, la Spitalul Floreasca, unul dintre spitalele din Capitală unde sunt internate vicitime ale incendiului produs în Clubul Colectiv şi soldat cu 27 de morţi şi aproximativ 200 de răniţi.

Administraţia Prezidenţială a precizat că preşedintele va merge sâmbătă la Spitalul Floreasca, unde sunt internate victime ale incendiului de la Clubul Control.

Ulterior, preşedintele Iohannis va avea o întâlnire de lucru cu vicepremierul Gabriel Oprea şi cu secretarul de stat Raed Arafat.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că este „cutremurat şi profund îndurerat” de tragicul eveniment din Capitală, adăugând că este un moment trist pentru naţiune şi pentru el personal şi că în aceste momente transmite întreaga compasiune familiilor afectate de tragedie.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă