12.5 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialMutu nu mai este de vânzare

Mutu nu mai este de vânzare

Preşedintele AC Fiorentina, Andrea Della Valle, a declarat, duminică seară, că Adrian Mutu nu mai este pe lista de transferuri dar nici nu mai face parte din lotul echipei toscane, informează fiorentina.it, citat de Mediafax.

“Mutu m-a trădat şi m-a rănit. Vom vedea ce vom face, dar nu cu impresarul care m-a ofensat. În acest moment, Mutu este scos de pe piaţa transferurilor. Vom rezolva situaţia cu el. A fost un an în care i-am fost aproape, dar suntem dezamăgiţi. În acest Mutu este scos de pe piaţa transferurilor şi din lot pentru că a lăsat echipa înainte de un meci. În ceea ce mă priveşte este scos de piaţa transferurilor, dar nu este o pedeapsă. A fost o lipsă de respect să plece înainte de un meci important, la sfatul impresarului, având în vedere sprijinul acordat de noi”, a declarat Andrea della Valle.

Atacantul Adrian Mutu a fost exclus, vineri de la antrenamentele şi pregătirea echipei Fiorentina, pentru încălcarea obligaţiilor contractuale. Miercuri, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior că Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea italiană nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract şi că jucătorul român a fost jignit de oficialii viola.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă