15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialMusical-ul "Zorba", cu Antonio Banderas în rol principal, va fi lansat în...

Musical-ul “Zorba”, cu Antonio Banderas în rol principal, va fi lansat în 2011

Musical-ul “Zorba”, realizat de Barry Weissler, care îl va avea ca protagonist pe actorul Antonio Banderas, va fi lansat pe Broadway în 2011, potrivit presei spaniole, informează NewsIn.

Spectacolul, care iniţial trebuia să fie gata pentru a fi prezentat în sezonul 2010-2011, va fi lansat cu întârziere din cauza filmărilor noii pelicule a lui Pedro Almodovar în care Banderas are rolul principal.

“Zorba” se bazează pe romanul omonim scris de Nikos Kazantzakis, publicat în 1946, care relatează prietenia între un grec şi un tânăr american numit Nikos, care a moştenit câteva terenuri în Grecia, dar şi relaţiile de amor pe care cei doi le-au avut cu diferite femei.

Ecranizarea romanului în 1964, cu Anthony Quinn în rol principal, a avut mare succes, iar patru ani mai târziu romanul a fost transformat pentru prima dată în musical.

Antonio Banderas a debutat pe Broadway în 2003, în musical-ul “Nine”, bazat pe pelicula “Opt şi jumătate” (1963) regizată de Federico Fellini.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 825: Zelenski, așteptat la Bruxelles

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este aşteptat în această dimineaţă la Bruxelles, unde urmează să semneze un acord bilateral de securitate cu premierul belgian Alexander...

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...

Ciolacu anunță că se modifică plafonul de la care se impozitează pensiile

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, luni, că de la 1 septembrie, odată cu recalcularea pensiilor, se va modifica şi plafonul peste...
Ultima oră
Pe aceeași temă