11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialMonica Niculescu: Aș fi putut să câștig meciul cu Serena Williams

Monica Niculescu: Aș fi putut să câștig meciul cu Serena Williams

“Sunt puţin tristă, pentru că aş fi putut să mă desprind la 3-0 în primul set. Cine ştie? Am avut şansa să fac acest lucru, dar am ratat-o. Era 2-1. Ar fi fost o diferenţă mare dacă aş fi reuşit să conduc cu 3-0. Dar nu ştiu. Serena Williams este o jucătoare extraordinară şi sunt bucuroasă că am putut să îmi fac jocul. Acesta era planul meu: să joc relaxată şi să îmi fac jocul. Dacă sunt relaxată pot să evoluez cum îmi doresc, să îmi fac jocul aşa cum este, este ceva special şi unic. Dacă sunt relaxată şi pot juca este dificil pentru adversare”, a spus Niculescu.

Serena Williams a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 7-5, 7-7, pe Monica Niculescu, locul 68 WTA, într-un meci din turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Serena Williams a avut nevoie de mai bine de două ore de joc pentru a se impune, după ce a fost împinsă la limitele sale de către Monica Niculescu. Publicul a cerut spectacol la revenirea istorică a Serenei Williams pe hard-ul de la Indian Wells și a avut parte de spectacol, după meciul făcut de româncă.

​Citește și: Cronica unui meci de tenis care a făcut istorie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă