21.9 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialMonica Gabor, SFÂŞIATĂ de durere, la căpătâiul Veronicăi Bulai. Ce obiect de...

Monica Gabor, SFÂŞIATĂ de durere, la căpătâiul Veronicăi Bulai. Ce obiect de preţ a ţinut la piept

Două ore a ţinut slujba pentru înmormântarea Veronicăi Bulai. Monica Gabor a ţinut strâns la piept un tablou cu fotografia mamei sale pe toată durata ceremonialului de înhumare. Peste 1.000 de oameni au participat la funeralii, potrivit Mediafax.

De asemenea, fiica cea mare a Veronicăi Bulai, Alina Gabor, a plâns aproape în permanenţă până când sicriul cu trupul neînsufleţit al mamei sale a fost coborât în mormânt.

La final, locul de veci din Cimitirul Sarata din Bacău a fost acoperit cu coroane de flori, pe cea din partea Monicăi Gabor fiind scris „regrete eterne pentru un suflet nobil”.

Printre cei care au trimis coroane de flori la capela Catedralei Catolice din Bacău s-au numărat Irinel Columbeanu, fostul soţ al Monicăi Gabor, dar şi actual iubit al acesteia, Mr. Pink.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Veronicăi Bulai, mama Monicăi Gabor, a fost depus, vineri noapte, la capela Catedralei Catolice din centrul municipiului Bacău, unde a avut loc o ceremonie religioasă, la priveghi fiind prezente două din cele trei fiice ale femeii, Ramona şi Alina.
CITIŢI ŞI: Peste 1.000 de oameni, la înmormântarea Veronicăi Bulai. Lumea vorbeşte că mama Monicăi Gabor ar fi fost blestemată

Monica Gabor a ajuns şi ea în ţară, pe Aeroportul „Henri Coandă”, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, ulterior plecând spre municipiul Bacău.

Veronica Bulai, în vârstă de 54 de ani, mama Monicăi Gabor, a murit, joi, la scurt timp după ce vizitase Peştera Polovragi şi plecase cu un grup de turişti din Bacău să viziteze Cheile Olteţului, situate în imediata vecinătate a peşterii, unde dorea să facă şi câteva fotografii.

La un moment dat, femeia a fost lovită de o bucată de piatră în greutate de aproximativ şapte kilograme, care s-a desprins de pe versant, în cădere aceasta antrenând pietre de dimensiuni mai mici, care au lovit şi o altă persoană, fără a-i provoca însă răni grave. Mama Monicăi Gabor a fost însă lovită în cap, ea prăbuşindu-se imediat, potrivit martorilor.

Vă recomandăm şi: Mama Monicăi Gabor a murit violent, potrivit legiştilor

Două echipaje medicale, unul SMURD şi altul de la Ambulanţa Gorj, au mers la locul incidentului, însă medicii nu i-au mai putut salva viaţa. Veronica Bulai a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis extrem de grav, orice manevră de resuscitare fiind inutilă, potrivit medicului coordonator al Serviciului de Ambulanţă Gorj, Jana Prejbeanu.

Primarul din Polovragi, Ştefan Făsuiescu, declara că incidentul a avut loc pe un drum neasfaltat, la aproximativ o sută de metri distanţă de Peştera Polovragi, pe Cheile Olteţului, unde aceasta se afla împreună cu un grup de 17 turişti veniţi de la Bacău.

El spunea că în zonă versanţii, înalţi de zeci de metri, nu sunt acoperiţi cu plasă, întrucât din cauza vegetaţiei şi a peretului drept al stâncii acest lucru este imposibil.

Făsuiescu, aflat la al patrulea mandat, susţinea că de când este la conducerea Primăriei Polovragi nu au mai fost înregistrate astfel de incidente în zonă.

MAI CITIŢI ŞI: MAMA MONICĂI GABOR a murit pe munte, la Polovragi. Cum s-a întâmplat TRAGEDIA

Poliţia Gorj a deschis o anchetă în acest caz.

În urma necropsiei, medicii legişti au stabilit că moartea femeii a fost violentă, provocată de o lovitură puternică la cap.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă