10 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialMiting Colectiv: Protestatarii au probleme cu semnalul la telefon

Miting Colectiv: Protestatarii au probleme cu semnalul la telefon

UPDATE 21.34: Protestatarii care s-au îndepărtat de la Guvern spun că semnalul la telefoane a revenit. Un manifestant a declarat că este de părere că Guvernul a bruiat intenționat semnalul, ca să prevină chemarea altor oameni la protest. 

Mulți protestatari, care participă la mitingul împotriva lui Piedone, spun că semnalul de internet este foarte prost în Piața Victoriei. Oamenii nu mai pot încărca fotografii și clipuri pe Facebook.

De asemenea, mesajele pe telefon se trimit greu. 

”Nu merge internetul. Mai multe persoane au spus că nu pot da telefoane și nu pot intra pe facebook. Este bruiat internetul în fața Guvernului”, a declarata o protestatară. 

La momentul transmiterii acestei știri Orange face verificări pentru a vedea ce se întâmplă cu semnalul la telefon. Orange nu este singurul operator cu probleme, ci toate firmele de telecomunicații. 

Peste 13.000 de persoane au ieșit, marți seara, în stradă pentru a cere demisia primarului Cristian Piedone, premierului Victor Ponta și a ministrului de Interne, Gabriel Oprea, după incendiul din Colectiv. 

 

Cele mai citite

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...

Județul Bihor are o nouă destinație speologică și turistică

Județul Bihor are o nouă destinație turistică spectaculoasă la mai puțin de 30 de kilometri de Oradea: un circuit de cinci kilometri în comuna...

Un bebeluș de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat cu un avion SMURD de la Timișoara la București

Un bebeluş în vârstă de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat, marţi seară, de la Timişoara la Bucureşti cu un avion...
Ultima oră
Pe aceeași temă