13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialMinteuan: Presiune este tot timpul la CFR, cine rezistă rămâne, cine nu,...

Minteuan: Presiune este tot timpul la CFR, cine rezistă rămâne, cine nu, pleacă

Antrenorul interimar al echipei CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat că nu resimte presiunea rezultatelor, înaintea ultimelor două etape din 2010, şi anunţă că vrea să obţină şase puncte din partidele cu Universitatea Craiova şi Victoria Brăneşti, transmite Mediafax.

Minteuan a menţionat, într-o conferinţă de presă, că nu-l interesează zvonurile care au apărut în ultima vreme şi care-l dau pe Ioan Ovidiu Sabău ca posibil antrenor al CFR Cluj, începând de anul viitor. “Eu sunt compatibil cu toată lumea. Nu mă interesează zvonurile. S-a tot scris şi de Sabău, dar şi de alţi antrenori, şi până la urmă tot nu a fost aşa. Eu n-aş avea nicio problemă să lucrez cu dânsul. Oricum, eu sunt recunoscător conducerii că mi-a dat încredere şi mi-a oferit şansa să antrenez pe CFR Cluj. Presiune este tot timpul la CFR, cine rezistă rămâne, cine nu, pleacă”, a spus Alin Minteuan.

Alin Minteuan nu consideră că atacantul Lacina Traore este un jucător supraevaluat şi speră ca atacantul ivorian să înscrie două goluri împotriva Universităţii Craiova, pentru a scăpa de criticile din ultima vreme. “E prea dur să-l penalizezi sau să-l amendezi pe Traore pentru ratările din ultima vreme. El e un jucător tânăr şi îi lipseşte concentrarea pe faza de finalizare. Sper să înscrie mâine seară două goluri şi atunci toată lumea să-l laude. Eu am fost foarte mulţumit de el în meciul cu Steaua pentru că mi-a ascultat toate indicaţiile”, a completat Alin Minteuan.

Tehnicianul grupării clujene este de părere că Universitatea Craiova rămâne o echipă foarte puternică, în ciuda eşecului înregistrat în ultima etapă a turului Ligii I, în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş. “Trebuie să câştigăm în faţa Craiovei, e tot ce contează. Nu mă interesează ce rezultate au avut, dar nu cred că sunt o echipă slabă, dimpotrivă. Trei puncte cu Craiova sunt vitale pentru a spera în continuare la titlu”, a sublininat Alin Minteuan.

Partida CFR Cluj – Universitatea Craiova, contând pentru prima etapă a returului Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.30.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă