9.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu - foarte nervoasă la conferința de...

VIDEO Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu – foarte nervoasă la conferința de presă de la Bistrița: În ce limbă vreți să vorbim ca să înțelegeți?

Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a avut o ieșire nervoasă la conferința de presă organizată la Bistrița, informează site-ul www.ziardebistrita.ro.

Conferința s-a desfășurat luni, 2 octombrie.

Potrivit acestei surse, ministrul Mediului a avut mai întâi o întâlnire cu primarii ALDE și cu reprezentanții instituțiilor de mediu din județ.

Apoi, la conferința de presă, Grațiela Gavrilescu ar fi întârziat o jumătate de oră și ar fi prezentat o situație falsă asupra gestionării deșeurilor din județ, inclusiv asupra SMID  (Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor).

“Mâine-dimineață o să merg să și vizitez SMID-ul ca atare pentru că mi se pare normal, fiind aici la Bistrița pentru că, chiar îmi doresc să dau exemplu Bistrița-Năsăud și îmi doresc ca în momentul când finalizăm implementarea legislativă prin care vrem să  implementăm tarif diferențiat  în sensul că  plătești cât produci deșeu , acesta să-l implementăm prima dată și să-l lansăm aici, la Bistrița-Năsăud ca și metodă de nota zece, de felicitări bonus pentru  comunitatea care a reușit să fie campioni și la absorbție fonduri europene, dar și la construcția și funcționarea SMID-ului ca atare”, a declarat Gavrilescu.

Ea a mai spus că "Bistrița face parte dintre SMID-urile care a reușit să finalizeze lucrările".

Când un jurnalist a contrazis-o, Gavrilescu s-a enervat: "… care să finalizeze astăzi, domnule… dacă vorbiți limba română! În ce limbă vreți să vorbim ca să înțelegeți? Față de ceilalți care nici măcar NU au mișcat un ac. V-am spus: versus Cluj! Și din momentul acesta vă spun la revedere și vă mulțumesc!".

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Asistat de Xi Jinping, Putin se pregătește de un război lung cu Occidentul

Prezența unui civil în fruntea ministerului apărării din Federația Rusă și recenta modificare a legii învățământului din China, prin care elevii din gimnaziu vor...

Iași: Șoferița care a provocat moartea Anastasiei, o fetiță de 4 ani, a fost trimisă în judecată și pentru ucidere din culpă

Femeia care a accidentat-o mortal pe Anastasia, o fetiţă de 4 ani, evenimentul având loc în comuna Scobinţi din judeţul Iaşi, a fost trimisă...

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operaţii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

Premierul slovac Robert Fico este supus unei operaţii "foarte complicate" la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, după ce a fost împuşcat de cinci ori...
Ultima oră
Pe aceeași temă