11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialMilan si Valencia, eliminate din Liga Campionilor

Milan si Valencia, eliminate din Liga Campionilor

ESEC. Formaţia engleză Tottenham Hotspur s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale Ligii Campionilor al fotbal, după ce a terminat la egalitate, 0-0, la Londra, cu AC Milan, în manşa secundă a optimilor de finală, potrivit Agerpres.

 

Tottenham a obţinut practic calificarea în primul joc, pe care l-a câştigat cu 1-0 la Milano. Pe ”White Hart Lane”, Milan a dominat destul de clar meciul, dar a fost sterilă în atac şi şi-a creat foarte puţine ocazii de gol. Milan nu a reuşit calificarea în sferturile competiţiei după 2007, când a câştigat pentru a şaptea oară cea mai importantă competiţie inter-cluburi de pe continent.

Schalke 04 Gelsenkirchen, fără românul Ciprian Deac, s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins cu scorul de 3-1 (1-1) formaţia spaniolă Valencia CF, în manşa secundă a optimilor. După 1-1 la Valencia, Schalke s-a impus prin golurile marcate de peruanul Jefferson Farfan (40, 90+4), primul din lovitură liberă, şi de elveţianul Mario Gavranovic (52). Pentru oaspeţi a punctat Ricardo Costa (17). Cel mai bun om al meciului a fost poate portarul german Neuer, care a salvat mai multe goluri ca şi făcute.

Finala Ligii Campionilor de anul acest va avea loc pe 28 mai, pe stadionul londonez Wembley.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă