21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialMichelle Obama nu va candida niciodată la prezidenţiale

Michelle Obama nu va candida niciodată la prezidenţiale

Deşi pare să fi fost una dintre vedetele campaniei electorale pentru Casa Albă, actuala Primă Doamnă, Michelle Obama, nu va deveni candidată. Soţul său, Barack Obama, a afirmat la un post de radio că ea „nu va candida niciodată”, relatează CNN.

„Este o persoană talentată şi inteligentă şi nu aş putea fi mai mândru decât sunt de ea, dar Michelle nu are răbdarea şi înclinarea de a deveni ea însăşi un candidat”, a spus preşedintele american vineri, într-un interviu, care face parte din campania lui Hillary Clinton de îndemnare a populaţiei să meargă la vot.

Michelle Obama a devenit o înlocuitoare puternică pentru Hillary Clinton, prin apariţii la mari mitinguri în care îl denunţa pe candidatul republican Donald Trump, care, prin teoria lui de conspiraţie globală, „ar încerca să convingă lumea să stea acasă şi le-ar sugera oamenilor că votul lor nu contează.”

Mai mulţi democraţi şi-au exprimat dorinţa de a o vedea pe prima doamnă folosindu-şi puternicele abilităţi de comunicare şi uriaşa popularitate pentru a candida ea însăşi la funcţia supremă în stat. Dar ea şi-a exprimat în mod constant dezgustul faţă de politică, chiar dezvăluit că nu dorea nici ca soţul ei să intre în politică.

În interviul radiofonic, Barack Obama a mai spus că soţia sa preferă să se concentreze pe chestiunile la care este expertă, inclusiv educaţia fetelor.

 

Cele mai citite

Curtea Penală Internațională cere arestarea șefilor Hamas dar și a premierului Netanyahu

Curtea Penală Internațională (CPI) cere arestarea principalilor lideri ai grupării Hamas dar și a premierului Israelului, Benjamin Netanyahu. Karim Khan, procurorul șef al CPI, a...

ANAF va avea un compartiment de Evidență Operativă

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și-a înființat un compartiment de Evidență Operativă, anunță un articol publicat pe site-ul termene.ro. Noul departament al ANAF va...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă