28.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialMiami 2015: Simona Halep, lăudată de trei mari rivale. Toate se tem...

Miami 2015: Simona Halep, lăudată de trei mari rivale. Toate se tem de ea

Simona Halep va începe turneul de la Miami 2015 ca lider al cursei spre Turneul Campioanelor. Românca este văzută drept una dintre marile favorite ale turneului chiar și de către marile sale rivale, mai ales după succesul său de la Indian Wells.

Caroline Wozniacki, numărul 5 mondial, Ana Ivanovici (6 WTA) și Agnieszka Radwanska (8 WTA), toate trei jucătoare cu mare experiență, au lăudat reușita Simonei, la Indian Wells, în cadrul unor interviuri, acordate presei americane, înaintea Miami 2015.

“Este o mare jucătoare și are o viziune foarte bună asupra jocului“, a spus Ivanovici, conform sun-sentinel.com. Ea o consideră pe Simona o adversară foarte dificilă, cele două având un record de 2-2 în meciurile directe. ” Este foarte dificil să joci împotriva sa deoarece nu greșește mult și nu-ți dă multe șanse. De asemeni, poate sta în defensivă și tot își găsește marile sale lovituri.”

Citește și Miami 2015: Niculescu și Williams, din nou adversare. Ce s-a schimbat după Indian Wells

Caroline Wozniacki, pe care Simona a învins-o în semifinale la Dubai, a spus că “Dacă nu o fi cea mai mare jucătoare, sigur este una dintre ele”. Prietenă bună cu Serena Williams, jucătoarea daneză consideră impresionant ceea ce a făcut Halep până acum. Simona are un record 2-1 în meciurile cu jucătoarea din Danemarca. 

“Ceea ce a realizat ea în acest sport și cât de bine a jucat ea în acești ani este impresionant. Cu toate că este cea mai bună pe teren, încă își mai dorește să-și îmbunătățească jocul. Ea nu se mulțumește cu ceea ce a realizat, ci vrea mereu mai mult”, a mai spus Wozniacki.

Citește și Miami 2015 TOP: Cele mai bune sportive românce din istoria turneului. Halep doar pe locul 5

Agnieszka Radwanska, pe care a învins-o în semifinalele Turneului Campioanelor, consideră că un meci cu Halep este oricând o provocare. “Să joci cu ea este întotdeauna o mare provocare. Nu primește cadouri și ea este o mare luptătoare. Chiar ar putea avea o carieră grozavă.” Poloneza este una dintre puținele jucătoare care încă o mai conduc pe Halep în meciurile directe, scorul fiind de 4-3.

Nu este pentru prima dată când calitățile Simonei pe terenul de tenis îi sunt recunoscute acesteia de către jucătoarele din circuit. Serena Williams spunea, la Turneul Campioanelor, că o vede pe Simona drept viitorul număr 1 mondial. 

Simona Halep a spus înaintea turneului de la Miami că își dorește să aibă cât mai multe meciuri cu Serena Williams deoarece acestea sunt mereu o provocare. A treia favorită a turneului, Halep, va evolua, în turul al doilea, vineri noapte (ora României), ora urmând să fie stabilită ulterior.

Citește și Halep: “Vreau multe meciuri cu Williams. Devin mai puternică după ce joc cu ea”

 

Cele mai citite

Spargere ca-n filme în SUA. 20 de hoți au jefuit un magazin de bijuterii într-un minut jumate

Jaf inedit în California, Statele Unite. Imaginile de supraveghere ale unui magazin de bijuterii arată 20 de hoţi care sparg vitrinele şi iau tot...

170 de români au așteptat zece ore pe aeroportul din Antalya după ce s-a stricat avionul care urma să-i aducă acasă

170 de turiști români au așteptat peste zece ore pe aeroportul din orașul Antalya (Turcia), după ce avionul la care cumpăraseră bilete, care urma...

Trei membri de vârf ai NATO transmit un mesaj comun. SUA, Canada și Marea Britanie vor contracara imixtiunile Rusiei în Republica Moldova

Departamentul de Stat al SUA a difuzat un mesaj comun, din partea guvernelor Statelor Unite, Canadei și Marii Britanii, care subliniază că aceste trei...
Ultima oră
Pe aceeași temă