4 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialMergea, eliminat la Indian Wells

Mergea, eliminat la Indian Wells

Perechea alcătuită din tenismanul român Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna a fost învinsă de cuplul spaniol Feliciano Lopez/Marc Lopez, cu 2-6, 6-4, 10-4, sâmbătă, în runda inaugurală a probei de dublu la turneul ATP World Tour Masters 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari.

Mergea şi Bopanna, favoriţii numărul cinci ai probei, au cedat după o oră şi 7 minute de joc şi vor primi 11.860 dolari şi 45 de puncte ATP.

Principalii favoriţi la Indian Wells sunt românul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, care vor juca în primul tur contra polonezilor Lukasz Kubot şi Marcin Matkowski.

Tecău şi Rojer au fost şi ei învinşi de spaniolii Feliciano Lopez/Marc Lopez, cu 6-4, 6-4, luna trecută, la Dubai, în sferturi.

În schimb, Mergea şi Bopanna au câştigat în faţa polonezilor Lukasz Kubot/Marcin Matkowski, în februarie, în optimi la Rotterdam, cu 6-7 (7), 6-3, 10-7.

Cele mai citite

Atacurile asupra trupelor americane din Irak și Siria s-au oprit de la armistițiul Israel Hamas

Atacurile altădată aproape zilnice asupra trupelor americane staţionate în Irak şi Siria au încetat de când armistiţiul dintre Israel şi Hamas a intrat în...

Plicurile antișoc sunt soluția perfectă pentru expedieri sigure și protejate

Produsele livrate clienților tăi au nevoie să fie protejate. Să ajungă la destinatar în starea în care pleacă din depozitul tău.  Ești proprietarul unui magazin...

Familia Regală a României a găzduit o seară dedicată Curajului Civic

Marți, 28 noiembrie 2023, de la ora 18, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au găzduit în Sufrageria de Stat...
Ultima oră
Pe aceeași temă