30 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialMehedinţi: O consilieră a ajuns la spital când se vota excluderea ei...

Mehedinţi: O consilieră a ajuns la spital când se vota excluderea ei din CJ

Un consilier judeţean PPDD din Mehedinţi a fost transportat la spital cu o ambulanţă, marţi, după ce i s-a făcut rău în timpul şedinţei CJ, în care s-a votat excluderea sa din acest for, relatează Mediafax.

Gheorghiţa Floari, în vârstă de 46 de ani, a leşinat în timpul şedinţei de marţi a Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, în momentul în care ceilalţi consilieri judeţeni îşi exprimau votul secret cu privire la excluderea sa din CJ.

O ambulanţă a fost chemată la faţa locului, iar femeia a primit îngrijiri medicale în sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ din Drobeta Turnu Severin, după care a fost transportată la Spitalul Judeţean.

Medicul Aurora Grămescu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi a declarat corespondentului MEDIAFAX, după ce a consultat-o pe femeie, că acesteia i s-a făcut rău din cauza stresului.

“Este o lipotimie. Femeia este transportată la spital, unde îi vor fi făcute investigaţii medicale”, a declarat Grămescu.

După ce consilierul judeţean a fost transportat la spital, s-a trecut la numărarea voturilor, Gheorghiţa Floari fiind exclusă din CJ cu 18 voturi “pentru” şi şase “împotrivă”.

Proiectul de hotărâre pentru ecluderea Gheorghiţăi Floari a fost întocmit în baza unei adrese semnate în data de 31.10.2012 de către fostul preşedinte PPDD Mehedinţi, Ion Mihart, prin care acesta anunţa Consiliul Judeţean că Gheorghiţa Floari nu mai este membru PPDD.

Totodată, în şedinţa de marţi a Consiliului Judeţean Mehedinţi Gheorghiţa Floari a prezentat o adresă emisă în 24.04.2013 de secretariatul general al PPDD către conducerea Consiliului Judeţean Mehedinţi, în care se precizează că aceasta este membru al partidului, “cu toate drepturile şi obligaţiile”, precum şi că Biroul Naţional de Coordonare nu a hotărât nicio sancţiune împotriva sa.

Tot în şedinţa de marţi, alţi doi consilieri judeţenei, unul de la PPDD şi celălalt de la UNPR, au fost excluşi din Consiliul Judeţean Mehedinţi.

Cele mai citite

Europarlamentarul Eugen Tomac despre alegerile din România: “Un milion de voturi anulate și mii de procese verbale măsluite”

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, susține că la alegerile din 9 iunie 2024, în România s-au consemnat "un milion de voturi anulate și mii...

O filială a Al-Qaida revendică responsabilitatea pentru atacul din Burkina

Gruparea Jama'a Nusrat ul-Islam wa al-Muslimin (JNIM), afiliată Al-Qaida, a revendicat responsabilitatea pentru un atac din 11 iunie, în urma căruia au fost uciși...

Tragedie la pelerinajul de la Mecca. 14 persoane au murit

Pelerinajul anual musulman Hajj în Arabia Saudită a fost marcat de o tragedie pentru pelerinii iordanieni, după ce 14 persoane din Iordania au pierit...
Ultima oră
Pe aceeași temă