19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialMedvedev: Rusia ar putea întrerupe relaţiile diplomatice cu Ucraina

Medvedev: Rusia ar putea întrerupe relaţiile diplomatice cu Ucraina

Rusia ar putea întrerupe relaţiile diplomatice cu Ucraina, după presupusele acte de sabotaj ucrainene din Crimeea, avertizează premierul Dmitri Medvedev, citat de site-ul agenţiei Tass, preluat de Mediafax.

“Nu aş vrea să se ajungă la acest lucru. Dar, dacă nu va exista nicio altă opţiune, preşedintele poate lua o astfel de hotărâre”, a declarat Dmitri Medvedev. “Decizia finală îi aparţine preşedintelui”, a subliniat Medvedev.

Citeşte şi Complotul terorist care pică la fix. Putin reîncepe jocurile de război în Ucraina?

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, a ordonat joi plasarea în stare de alertă a tuturor unităţilor militare din Crimeea şi din regiunile separatiste Doneţk şi Lugansk, de teama riscului izbucnirii unui conflict militar cu Rusia.

Miercuri seară, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat Ucraina că foloseşte metode “teroriste” pentru declanşarea unui conflict în Crimeea, după confruntări soldate cu moartea a doi militari ruşi, în timp ce Administraţia de la Kiev susţine că Moscova caută pretexte pentru intensificarea conflictului militar.

Cele mai citite

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...

Doi urși au ajuns în câteva localități din Harghita

Doi urși au fost văzuți în ultimele 24 de ore în localități din județul Harghita. Autoritățile au informat populația. Echipe mixte au fost trimise...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă