33.4 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSpecialMedvedev îşi face cont pe Twitter

Medvedev îşi face cont pe Twitter

Preşedintele rus Dmitri Medvedev îşi va deschide un cont pe Twitter cu ocazia vizitei sale în Silicon Valley, relatează RIA Novosti, potrivit NewsIn.

Liderul rus se va afla în SUA în perioada 22-24 iunie, iar, în cursul vizitei, se va duce în Silicon Valley din California şi se va întâlni cu Barack Obama la Washington. Preşedintele rus, care se prezintă drept un lider tânăr şi la curent cu tehnologiile,  are un blog şi un cont pe YouTube. Omologul său american a fost unul dintre primii preşedinţi care şi-a făcut cont pe Twitter şi Facebook.

În aprilie, echipa preşedintelui rus a trimis o cerere oficială la Twitter, cerând ştergerea unui cont deschis pe numele Medvedev. Falsul cont “blog_medvedev” avea postări legate de chestiuni interne şi internaţionale, dar nu avea nicio legătură cu poziţia preşedintelui Medvedev.

Cele mai citite

Ce prevede legea salariului minim european

Guvernul a aprobat Legea privind stabilirea salariilor minime europene, prin care se asigură transpunerea în legislația națională a Directivei (UE) 2022/2041 din 19 octombrie...

Netanyahu, despre când s-ar putea încheia luptele din Rafah

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a afirmat seara trecută că luptele "intense" împotriva mişcării islamiste palestiniene Hamas la Rafah, în sudul Fâşiei Gaza, unde armata...
Ultima oră
Pe aceeași temă