12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialMeci pentru primăvară la Cluj

Meci pentru primăvară la Cluj

Campioana României de baschet masculin, „U” Mobitelco BT Cluj, încă mai speră la calificarea în primăvara europeană a FIBA EuroChallenge, chiar dacă se află pe ultimul loc în grupa E. Ardelenii vor primi, marţi, vizita liderului Antwerp Giants şi altă variantă decât victoria nu există pentru elevii lui Marcel Ţenter. Ba mai mult, pentru a-i depăşi pe belgieni la rezultatele directe, alb-negrii au nevoie de un succes la mai mult de 24 de puncte, diferenţa cu care Silvăşan şi compania au pierdut meciul tur.

La mâna rezultatelor

„Avem o partidă decisivă marţi, pentru că belgienii au demonstrat că sunt cea mai bună echipă din grupă şi ştiu că se vor califica mai departe de pe primul loc dacă vor câştiga aici. Noi vrem, însă, să jucăm la cel mai înalt nivel şi vreau ca sala să fie plină pentru ca belgienii să ştie că joacă la Cluj”, a declarat tehnicianul clujenilor, Marcel Ţenter. „U” Mobitelco nu este sigură de calificare nici dacă câştigă cele două meciuri de pe teren propriu rămase, pentru că este la mâna belgienilor şi a francezilor de la Elan Chalon, care trebuie să piardă cel puţin un meci. În schimb, dacă ardelenii pierd cu Antwerp, nu mai au nici o şansă de calificare. Partida contra belgienilor va începe la ora 19:00 şi va fi transmisă de către Sport.ro.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...

Marius Tudor, noul director de Vânzări Schneider Electric România

Schneider Electric România își consolidează echipa de management prin numirea lui Marius Tudor în funcția de director de Vânzări al departamentului Integratori de sistem,...
Ultima oră
Pe aceeași temă