11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialMărturiile cutremurătoare ale fiicelor lui Vadim Tudor despre moartea subită a politicianului

Mărturiile cutremurătoare ale fiicelor lui Vadim Tudor despre moartea subită a politicianului

Eugenia Tudor, fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor, a declarat, marţi, că, tatăl ei a făcut 22 de stopuri cardiace în câteva ore, înainte de a deceda.

Fiica lui Vadim a dezvăluit că acesta s-a simțit rău cu câteva zile înainte, că ”a avut o gheară la inimă”, dar nu a vrut sub nicio formă să meargă la doctor. 

”Ieri s-a simțit rău, am chemat ambulanța, dar nu a venit, nu știm de ce. S-a urcat mama cu el în mașină și l-a dus la Militar. Acolo, când l-a pus pe masă a făcut stop cardiac. A făcut 22 de stopuri cardiace în câteva ore. Toată familia a fost alături de el în ultimele lui clipe”, a spus Eugenia Tudor.

De asemenea, Eugenia Tudor a mai spus că nu problemele de sănătate l-au doborât pe tribun, ci problemele financiare și faptul că oamenii pe care el i-a ajutat, acum i-au întors spatele. 

Și fiica cea mare a liderului PRM, Lidia Tudor, a spus că acesta știa că o să moară. 

"El singur a sunat la 112, a spus că nu mai rezistă, ne-am întâlnit cu Salvarea pe drum. (…) Ne-a spus: Asta e ultima mea zi şi azi o să mor. Am avut speranţe până în ultima clipă", a declarat aceasta.

În ceea ce privește refuzul Senatului ca sicriul lui Corneliu Vadim Tudor să fie depus în interiorul instituției, fiica cea mara a precizat că se aștepta la un răspuns afirmativ.

"Normal era să fie primit. Dacă aşa s-a hotărât…", a declarat aceasta.

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a murit, luni, la spitalul Militar din Capitală. Fostul senator Marius Marinescu a confirmat decesul lui Vadim Tudor.

Politicianul avea 65 de ani și ar fi avut probleme grave de sănătate. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă