11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialMartina Navratilova a fost spitalizată

Martina Navratilova a fost spitalizată

Fosta tenismenă Martina Navratilova a fost nevoită să abandoneze ascensiunea pe Muntele Kilimanjaro, din cauza unor probleme de sănătate. Navratilova a fost spitalizată la Nairobi Hospital din Kenia pentru patru zile pentru problemele pulmonare apărute cu ocazia ascensiunii. Aceasta a făcut edem pulmonar din cauza altitudinii şi nu a mai putut continua.

Martina Navratilova (54 ani) a făcut parte dintr-un grup de 27 de alpinişti care doreau să escaladeze vârful Kilimanjaro, cel mai înalt din Africa (5.891 m), în scopul de a aduna fonduri pentru fundaţia “Laureus Sports for Good”. Echipa avea obiectiv strângerea a peste 100.000 de euro.

“Sunt dezamăgita de a nu fi în măsură să finalizez această călătorie extraordinară,” a declarat Martina Navratilova, potrivit contactmusic.com.

Fosta vedetă a tenisului mondial a fost diagnosticată cu cancer la sân pe data de 24 februarie 2010. Ea a făcut publică povestea în premieră într-o emisiune TV, spunând că vestea cea rea e “dezastrul meu personal”.

Născută în Cehoslovacia, Martina Navratilova a dobândit cetăţenie americană în 1981. În timpul carierei sale, Navratilova a câştigat 18 titluri de Mare Şlem, nouă dintre ele la Wimbledon.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă