15 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialMarian Iancu: Steaua va fuziona cu Unirea pentru a juca in Liga...

Marian Iancu: Steaua va fuziona cu Unirea pentru a juca in Liga Campionilor. Becali nu infirma! (VIDEO)

Finantatorul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, a lansat, duminica, ipoteza unei fuziuni intre Unirea Urziceni si Steaua, pentru ca ultimii sa evolueze in Liga Campionilor, iar finantatorul Stelei, Gigi Becali, nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat aceasta varianta.

"Unirea Urziceni este cea mai buna echipa a campionatului si cred ca merita sa castige titlul. Eu cred insa ca ei vor fuziona cu Steaua la finalul sezonului, pentru ca ultimii sa joace in Liga Campionilor. In acest fel, patronul ialomitenilor, domnul Bucsaru, isi va plati niste datorii fata de Gigi Becali. Cand exista o datorie, merge o fuziune. Totul este posibil din punct de vedere juridic. Domnul Becali este un bun om de afaceri si va duce Steaua in Liga Campionilor asa cum a facut-o si in ultimii trei ani", a spus Iancu la OTV.

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu a vrut sa vorbeasca prea mult despre acest subiect, dar in cele din urma a lasat sa se inteleaga ca o fuziune cu Unirea Urzieni ar putea fi posibila. "Nu trebuia sa se vorbeasca despre asta inainte de finalul campionatului, trebuia sa se termine sezonul ca nu e frumos. Eu m-am cam gandit la asa ceva, dar trebuie sa mai vrea cineva. Nu spun ca voi face fuziune, dar legal se poate. Ar putea sa se faca prin absorbtie si atunci vin la noi jucatori, antrenori, conducatori, tot. Steaua va juca tot in Liga Campionilor, cu Dan Petrescu antrenor, sa moara toti de ciuda. Dinamo e blestemata, ei nu pot juca acolo. Dar mai intai sa o facem pe Urziceni campioana", a afirmat si latifundiarul la OTV.

Pe de alta parte, presedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, la GSP TV, ca o fuziune cu Steaua nici nu poate fi pusa in discutie: "Nu stiu cum isi permite Marian Iancu sa faca astfel de declaratii. El stie tot timpul ce spune si probabil vrea sa creeze o diversiune inainte de meciul cu noi. Vrea sa faca suporterii sa se gandeasca ca vor juca impotriva Stelei, dar nu va fi asa. Vor juca impotriva Unirii Urziceni. Noi suntem Unirea Urziceni, asa vom ramane si nu vom fuziona cu nimeni".

Potrivit Realitatea TV, Unirea Urziceni se afla in acest moment pe primul loc in Liga I, cu 66 de puncte, la un singur punct de locul secund ocupat de Dinamo, formatie pe care ialomitenii au invins-o duminica, pe teren propriu, scor 1-0. In ultimele jocuri, Dinamo va intalni FC Brasov (a) si FC Arges (d), in timp ce Unirea va evolua cu FC Timisoara (d) si Steaua (a). 

Cele mai citite

A început oficial campania electorală pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale a început oficial astăzi şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00. Autoritatea...

Campanie de ecologizare a malurilor apelor din zona Roșia Montană

Localnici şi prieteni ai Roşiei Montane îşi dau întâlnire duminică, 12 mai, la ora 10.00, în Piaţa Centrală, pentru prima din cele cinci campanii...

Marcel Ciolacu se declară mândru: “Chiar e o premieră pentru România”

Premierul Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a făcut declarații vineri, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Brăila, abordând o întrebare...
Ultima oră
Pe aceeași temă